امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

نقل قول: انجمن دارع از تبلیغ منفجر می شه 
[color][font]
نام کاربری بده یکیشونو ب گند کشیدیم با بچه ها ثبت نامارو بستن ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 104[/font][/color]

عزیزم  فلشخور آی پیای خارجو بسته 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
آگهی
(03-08-2014، 17:12)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:09)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وقتی کاربر بودی نمیشناختمت

خیلی ممنون

آواتارت فتوکپی نام کاربریت شد علی

آره خیلی خوشم نیومد می خوای ان قبلیو بزارم Undecided
(03-08-2014، 17:12)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:09)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وقتی کاربر بودی نمیشناختمت

خیلی ممنون

خواهش میکنم
من مدت 8 ماه نبودم همه دوستام نیستن جاش ادمای جدیدا یکی مث تو
منم یه یه سالی نبودم البته اون زمان هیچ دوستی نداشتم Big Grin
(03-08-2014، 17:12)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:04)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علی خوفی?! =}

خوفم عزیزم Big Grin and you? Big Grin
من خوبه خوبم Smile
خوبه Smile
(03-08-2014، 17:13)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگیییییییییییییییییییییییییییییییییییی

خوبین

خوشین

چیکار می کنینننننننننننن
درود بر تو تازه وارد
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 104
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط saba 3
(03-08-2014، 17:14)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:12)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:10)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:06)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینـا تُ هـمونی هَسی کـه لیـنـک دانـلود اون نرم افزار تغیر آی پی رو دادی !؟ :| ..

چـیکـار مـیکـنن کـه آی پی عـوض بشـه ._.* !؟ ..
آره خودمم
دانش کن بعد نصبش کن دیگه بقیشو توضیح داده
میتونی هر کشوری که دوست داری بزاری

رمزش چـیه ؟ .. :|
برای نصب کردنش رمز نمیخواد.. :|
مال من رمزی نبود "_"
سینا لینک دانلودو تو پ.خ برام میفرستی؟

(03-08-2014، 17:13)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاز ،‌ بسی خز شد ...

بای غزل ...

خـدافظ .. ! :|
(03-08-2014، 17:10)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:08)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:05)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:03)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا  من آی پیم رو عوض کردم بدونی که بخوام پول! بدم :ag54:

خارجی شد؟
بله 

شهر نیویورک

البته الان با گوشیم اومدم آیپیم همون اصلی ولی وقتی با کامپیوتر بیام میشه نیویورکی
من دانلود کردم ولی بعدشو نمیدونم
دوباره لینکو بده
از کجا میفهمی آی پیت کجایی میشه؟
بالاش زده دیگه..
(03-08-2014، 17:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:11)SÅℋAℕⅅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:07)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما ما ما ما ما آدمیم تو تابستون Tongue

انجمن دارع از تبلیغ منفجر می شه Smile
هه
بدو نظرت رو ویرایش کن و گرنه شیوا میاد بیچارمون می کنه ها Confuseds32:

مگع شیوا لو لو خرخرسRolleyes
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
امم .. پـاری بنظرت درین میفهمه اگه ما نصبش کنیم ._.* !؟ ..
(03-08-2014، 17:11)SÅℋAℕⅅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:07)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما ما ما ما ما ****** تو تابستون Tongue

هه

جوووووووووووون نظرت در مورد بن شدن چیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
ایششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش

جواب سلام بلد نیستیننننننننننننننننننننننننننننننBlushSmileUndecidedBig GrinSadShyRolleyes
(03-08-2014، 17:16)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 17:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما ما ما ما ما آدمیم تو تابستون Tongue

هه
بدو نظرت رو ویرایش کن و گرنه شیوا میاد بیچارمون می کنه ها Confuseds32:

مگع شیوا لو لو خرخرسRolleyes

آره 
بیشتر اخطار هامو اون داده Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان