امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

(03-08-2014، 20:06)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

یه حس خاصی دارم .-.

منم ی حس خیلی بَدی دارم ! ..

خخ روانیتم ب خدا خیلی روانی ..

پشت تلفن اون پسره کی بود ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 129
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
یآسمین نکنه کسی دوستت ندآره ؟؟؟ :V
رآس بگو
(03-08-2014، 20:06)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

یه حس خاصی دارم .-.
امروز کلی برات پارتی گرفتم شیوا همه رو حذفیدDodgy
سلاام
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ^best girl^
آقا میگم دستتون درد نکنه بابت سپاس هایی که باسه عکسم دادین .__.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 129
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-08-2014، 20:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:01)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 19:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 19:57)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم

اه اه این گوساله هم اومد
من دیگه باید برم

گمشو زود تر :|

اصلا نمیرم ببینم چه خری میخواد جلوی منو بگیره
کی خواست جلو تو بگیر
اینقد بمون تا زیرت علف سبز شه D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 129

(03-08-2014، 20:08)^best girl^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یآسمین نکنه کسی دوستت ندآره ؟؟؟ :V
رآس بگو

آقا من اینجا چیم ؟!
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ^best girl^
(03-08-2014، 19:57)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 19:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان امشب تولد نسترنه ها|:دعوتی|:فرین تدارکات چیده|:
._.من؟!
مثلا سوپرایز بود|:
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(03-08-2014، 20:09)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا میگم دستتون درد نکنه بابت سپاس هایی که باسه عکسم دادین .__.

حسن اسمت بود .. اسم داداشت احسان بود ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 129
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
شما رو ب مرلین ی بار همتون ی پساس ب منه فلک زده بدید
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ar sham ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
melodi+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^best girl^ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آتوسا(1) ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ، 3 مهمان

سپاس شده توسط ^best girl^ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان