امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

یاسمین ضایع شدی دخترمBig Grin
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
آگهی
(03-08-2014، 20:10)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر چرا؟

اسم من باشه .. ولی خو ..

نمیدونم ..

من و رضا رو با هم نیار !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 131
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، | NEON DEMON |
فاطی تولدت مبارک^.^
ایکاش یکی اینکارو برا منم میکرد.__.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα ، | NEON DEMON |
(03-08-2014، 20:12)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:09)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:01)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو زود تر :|

اصلا نمیرم ببینم چه خری میخواد جلوی منو بگیره
کی خواست جلو تو بگیر
اینقد بمون تا زیرت علف سبز شه D:

پس برو اون طرف
تو علف سبز ببینی کنترلت رو از دست میدی

اینقد نشستی رو این علفا خرابکاری کردی بو گرفته دیگه نمیشه خوردش
looooooooooooooooool

مگه میخواستی این علفا رو بخوری ؟
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(03-08-2014، 20:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 19:57)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 19:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان امشب تولد نسترنه ها|:دعوتی|:فرین تدارکات چیده|:
._.من؟!
مثلا سوپرایز بود|:
فرینو ناراحت نکنیم ._.
مثلا من نمیدونم :v
باوش؟!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~KiAηA~ ، | NEON DEMON |
(03-08-2014، 20:10)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:05)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تولد من قول میدی جبران کنی؟(._.**)

کلاً تا یه تبریک ساده رو واسه همه انجام میدم ! ._.

پس چرا میگی واسه رفقا قرتی بازی در میاری؟(._.**)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Wanton ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، | NEON DEMON |
(03-08-2014، 20:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی تولدت مبارک^.^
ایکاش یکی اینکارو برا منم میکرد.__.

من میکنم ..

تولُدت کِیه ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 131
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، | NEON DEMON |
(03-08-2014، 20:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:12)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:09)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا نمیرم ببینم چه خری میخواد جلوی منو بگیره
کی خواست جلو تو بگیر
اینقد بمون تا زیرت علف سبز شه D:

پس برو اون طرف
تو علف سبز ببینی کنترلت رو از دست میدی

اینقد نشستی رو این علفا خرابکاری کردی بو گرفته دیگه نمیشه خوردش
looooooooooooooooool

مگه میخواستی این علفا رو بخوری ؟

نه میخواستم واسه ادام ببرم گشنشه Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 131

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
خدافظ
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، | NEON DEMON |
(03-08-2014، 20:13)^best girl^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین ضایع شدی دخترمBig Grin
برو بابا :|
چی زدی؟؟ :||
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان