امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

ایمان بخش نرم افزار هیچ مدیری ندارع تا بش بگم شرایطمو برا نویسندگیش چک کنه میشه ی چک کنی بی زحمت؟
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
آگهی
(03-08-2014، 20:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:10)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر چرا؟

اسم من باشه .. ولی خو ..

نمیدونم ..

من و رضا رو با هم نیار !
شما غلط کردین چتونه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ըoφsիīkα ، | NEON DEMON | ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلامـــــــ .ــ.
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Mïņ̃†êR ، Y.a.S.a.M.i.N ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(03-08-2014، 20:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی تولدت مبارک^.^
ایکاش یکی اینکارو برا منم میکرد.__.

من میکنم ..

تولُدت کِیه ؟ ..
12اذر
خیلی مونده(:
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(03-08-2014، 20:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا میگی واسه رفقا قرتی بازی در میاری؟(._.**)

یه تبریک به جایی بر نمیخوره ! 

آخه چند بار تا حالا قرتی بازی کردم مگه ؟ ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 132
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα ، Mïņ̃†êR ، Mσηѕтєя Gιяℓ
ایمان رفت الان من بخوام نوینسده ی نرم افزار شم باس کیو ببینم
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(03-08-2014، 20:15)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:13)^best girl^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین ضایع شدی دخترمBig Grin
برو بابا :|
چی زدی؟؟ :||

اس بده میرم پیش علیرضآ الان
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، ըoφsիīkα
(03-08-2014، 20:15)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:12)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 20:09)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی خواست جلو تو بگیر
اینقد بمون تا زیرت علف سبز شه D:

پس برو اون طرف
تو علف سبز ببینی کنترلت رو از دست میدی

اینقد نشستی رو این علفا خرابکاری کردی بو گرفته دیگه نمیشه خوردش
looooooooooooooooool

مگه میخواستی این علفا رو بخوری ؟

نه میخواستم واسه ادام ببرم گشنشه Big Grin

خخخخ مگه گیاه خواره ؟؟؟
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα
(03-08-2014، 20:15)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بخش نرم افزار هیچ مدیری ندارع تا بش بگم شرایطمو برا نویسندگیش چک کنه میشه ی چک کنی بی زحمت؟

عزیزم اونجا انقد کوچیکه فک نکنم بخواد (.__.***)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα
(03-08-2014، 20:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما غلط کردین چتونه؟

هیچی .. هیچی ..

ول کن !

نقل قول: 12اذر
خیلی مونده(:

تا 12 آذر صبر میکُنیم ..

ببخشید من برم

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 132
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ~KiAηA~ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان