امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

مهرزاد اینوایت شدی
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، | NEON DEMON |
آگهی
هوی 
کجآ یاسی خآنوم DodgyDodgy
بتمرگ
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(03-08-2014، 21:15)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی توی این انجمنbf،gfدارن ولی من بدبختــــــــــــــcrying

من bf ندارم
علی تو داری ؟
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON |
(03-08-2014، 21:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:03)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم جدید گزاشتن روم|:نمیشه گف|:بچه ها تو لاین گزاشتن|:
راستی،لاین داری؟داری،بگو،میارمت تو گروپمون،تموم بچه های فلش هستن،احمت،عروان،تارا،فرین،نسترن....خیلین|:

Mehrzad_shi :|
یه چنین اسمی نيس|:
کسی از فلشخور ایدیتو داره؟

عرفان و آوا دارن :|

به عرفان بگو عضوت کنه،من بش گفتم اما فک نکنم به حرفم گوش  کنه|:اخلاقشو میدونی که

rock bax? :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، First Star ، | NEON DEMON |
(03-08-2014، 21:15)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:08)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:03)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س س یلع ثوید سس Big Grin

س س نیرآ ینوک س س Tongue

س س سک شک ملد گنت هدش دوب س س Big Grin

س س یسرم یریک س س Big Grin

س س چ یلاح هدیم س س Big Grin

س س یلیخ س س
(03-08-2014، 21:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:10)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان(:

جونم ؟
شمارمو بت داده بودم،داریش؟
(03-08-2014، 21:15)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی توی این انجمنbf،gfدارن ولی من بدبختــــــــــــــcrying

اصلا خوب نیست !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 151
 سپاس شده توسط First Star ، ըoφsիīkα ، | NEON DEMON |
ملت چقدر دروغگو شدن یارو رفته اواتار منو گذاشته توانجمنه گفته من شیوام سرمو بکجا بکوبم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Roxanna ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα ، Jack Daniel'ѕ ، First Star ، pesare bad ، | NEON DEMON |
(03-08-2014، 21:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملت چقدر دروغگو شدن یارو رفته اواتار منو گذاشته توانجمنه گفته من شیوام سرمو بکجا بکوبم؟

بکوب دیوار
این چرا بسته شد>_________________<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان