امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

(03-08-2014، 21:34)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:31)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:29)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه مشت خر عاشق اومدن گفت و گو
من رفتم باو ضد حالا
فعلاً

حرفه دهنتو بفهم گوساله وگرنه یه طوره دیگه باهات حرف میزنمAngry

جووووووووووووونم؟مباحث عشق عاشقیتونو ببرید پخ اینجا سایت دوست یابی نیست
اما من 100 تا دوست پیدا کردم |:
عجب.....||:
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON | ، ḲℑℳℐÅ ، ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα ، Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
(03-08-2014، 21:34)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم حآجیه خآنوم !
ای خآنوم پآک دامن !!
بدم میاد از این اسم -_- !

بگو تینا راحت ترم ..

حج هم نرفتم که میگی حاجیه خانوم :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘PETER✘ ، ḲℑℳℐÅ ، ըoφsիīkα ، Dead Silence
شب خوش !..
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα ، Roxanna ، ✘PETER✘
(03-08-2014، 21:37)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:32)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:30)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام برادر (:

خوبی؟ (:

نخیر به لطفه بعضیا
تو چی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 158

سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(03-08-2014، 21:33)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:30)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:
سلام

خوبی؟

درخواست نویسندگی دادی؟ دوم بخش؟ (:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، pesare bad ، ✘PETER✘
(03-08-2014، 21:36)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکآ شوهر میخوآی سرآغ دارم برآت - ــــــــــــــــــــ -

/:

-_-
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، First Star
(03-08-2014، 21:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب خوش !..

شب بخیر (:
بای بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ḲℑℳℐÅ
(03-08-2014، 21:35)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:34)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:32)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:31)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:29)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا زده .....
اما من ی عشق واقعی میخوام...
ن عشقه زودگذر و الکی....
من ی آقای غیرتی میخوام..

یکــی ازش خــآســتگاری کـــنه -_-

دهـــه |:
من کمبود ندارم.../:
مرسی فقت خاستم حرفه دلمُ بزنم

|:

منظورمـ ایـن نبودـآ -_-

پس منظورت چی بود؟

تـــو فــآز بودی خواســتم نپره (:

شوخی (=
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα
تُف بهــــ ذاتِ بعضیـــــــــاcrying

سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα
(03-08-2014، 21:37)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 21:34)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم حآجیه خآنوم !
ای خآنوم پآک دامن !!
بدم میاد از این اسم -_- !

بگو تینا راحت ترم ..

حج هم نرفتم که میگی حاجیه خانوم :|
:V دِ نَ دِ !!
حالا کی گفته من میخوآم همیشه حآجیه خآنوم صدآت کنم خوآهر من؟؟؟ ! :V
 سپاس شده توسط Dead Silence ، | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان