امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

:||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، ըoφsիīkα ، ✘PETER✘
آگهی
(03-08-2014، 22:11)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:06)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:01)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کره خر (:

باز این حیفه نون اومد
چطوری گوساله ؟؟

شیوا تازه کجاشو دیدی Big Grin
خوبم پخمه
تو خوبی نخاله؟

به تو چه که من خوبم گوسفند ؟؟
مرتیکه چفت یه ور
فعلا بشین روش گیتار بزن تا بعد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 172

هوی پسرم ادم باش(شیوا ویرایش)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘PETER✘
(03-08-2014، 22:11)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:10)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرنـد سلامـ |:

سلامـتی پارمیـدا...تو چـه خــبر؟؟

سلامتی رهبر

تــو لیسـتت نیسـتمـــ...

cry girl
:4fv:
میری الان

سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘
(03-08-2014، 22:10)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:04)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجددا سلام

سلام خوش اومدی علی ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 172

حامد بالاخره نویسنده شدی

اره شدم ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 172
حتی یک بار هم از من سپاس گذاری ننمودیSleepy

(03-08-2014، 22:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:04)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجددا سلام

سلام خوش اومدی علی ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 172

حامد بالاخره نویسنده شدی

حمایتهای بی امان من و دوام زیر شکلیک های دشمن باعث شد تا به درجه نویسندگی نائل بشنAngelAngel

فک کنم روزانه صد و بیست تا پست میذاشت

ولی بازم مخالف بودن کلی بهونه داشتن ک من همرو خنثی نمودم بدون اینک حتی حامد متوجه شود:cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON | ، # αпGεʟ ، ✘PETER✘
..........................
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ըoφsիīkα ، | NEON DEMON | ، ✘PETER✘
(03-08-2014، 22:11)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـقدم زیآد شـدن این بآب اسفنجی هـآ ..
باب افسنجی به این خشگلی:ngh::ngh::ngh:
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ~JaSmIn~ ، | NEON DEMON | ، ✘PETER✘
[/quote]

خوش بحالت:ag54:Confuseds32:

سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، # αпGεʟ ، | NEON DEMON |
(03-08-2014، 22:10)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر پیدا شد وآسم !!!Big Grin
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=127902

سلام منو بهش برسون
مبارکه
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON | ، ✘PETER✘
http://8pic.ir/images/5er57y3h3cn1o5apf06q.jpg

من فقط این عکسشو دوس دارم ! 

عشقمهههه !

سلام ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 172
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘ ، pesare bad
(03-08-2014، 22:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:11)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:06)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز این حیفه نون اومد
چطوری گوساله ؟؟

شیوا تازه کجاشو دیدی Big Grin
خوبم پخمه
تو خوبی نخاله؟

به تو چه که من خوبم گوسفند ؟؟
مرتیکه چفت یه ور
فعلا بشین روش گیتار بزن تا بعد

میکنم تو ***** تو Big Grin

نه بزار باهاش درد و دل کن وقتی تنها میشی (:

سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان