امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

(03-08-2014، 22:15)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/5er57y3h3cn1o5apf06q.jpg

من فقط این عکسشو دوس دارم ! 

عشقمهههه !

سلام ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 174

بدجوری >__<

سلام .__.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 174
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα ، Dead Silence
آگهی
(03-08-2014، 22:16)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:14)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی محمدی 15 ساله از منطقه پآسداران 
شمآره : 0939139607*
Big GrinBig Grin
چه قدر کیس پیدآ میشه واسم جدیدا !!
ممد هم از محرومیت درومد !
حرفای من تاثیر گذاشت ؟ :|

پَ علی چی ؟
حرفای تو؟
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα ، Dead Silence
*~!...ʙʏᴇ ᴀʟʟ...!~*
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ~KiAηA~ ، ✘PETER✘ ، | NEON DEMON | ، Mïņ̃†êR
(03-08-2014، 22:18)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:15)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/5er57y3h3cn1o5apf06q.jpg

من فقط این عکسشو دوس دارم ! 

عشقمهههه !

سلام ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 174
علیک
این کیه؟|:
SHAHIN LOO 

TM BAX 

هنوز به سن قانونی نرسیدی اینارو گوش بدی -_- ! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، | NEON DEMON |
كسي با من نميحرفه >_<

برم بكپم ؟!
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα
عدد آخر رو نذآشته بودم !!! :|
تو شمآره
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα
(03-08-2014، 22:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:10)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:04)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجددا سلام

سلام خوش اومدی علی ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 174

حامد بالاخره نویسنده شدی

اره شدم ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 174
حتی یک بار هم از من سپاس گذاری ننمودیSleepy

(03-08-2014، 22:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:04)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوش اومدی علی ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 174

حامد بالاخره نویسنده شدی

حمایتهای بی امان من و دوام زیر شکلیک های دشمن باعث شد تا به درجه نویسندگی نائل بشنAngelAngel

فک کنم روزانه صد و بیست تا پست میذاشت

ولی بازم مخالف بودن کلی بهونه داشتن ک من همرو خنثی نمودم بدون اینک حتی حامد متوجه شود:cool:

بیا اصن برای خودت ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 174
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ✘PETER✘ ، | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα
(03-08-2014، 22:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا بازم وییرایش cry2

دفعه بعد بن میشی یک هفته

مگه من ویرایش نمیکنم برای چی نقل میزنید از شماره؟Dodgy
Channel
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، | NEON DEMON | ، # αпGεʟ ، ըoφsիīkα ، Jack Daniel'ѕ
من در حال گوش کردن آهنگ : M M M Yeah Big Grin
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘
نبندددددددددددددددددددد
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان