امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

(03-08-2014، 22:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:27)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همه شب زنده دارا
پسرتنها ورژن جدیدت اومد

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 178

جالبه
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON | ، tyjtfhdhr ، Dead Silence ، Mïņ̃†êR ، پسرک تنها
آگهی
(03-08-2014، 22:29)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با حرف شیوا تحول شدم

خانوما چادر سر کنن

برقا خاموش

میخوام نوحه بخونم
علی جون داداش ی سوال
تحول یعنی چی؟؟؟دقیقا چی شدی؟؟؟

خودمم نمیدونم ولی یهو اومد ذهنم

هویجوری Big Grin
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON | ، ✘PETER✘ ، پسرک تنها
(03-08-2014، 22:28)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با حرف شیوا تحول شدم

خانوما چادر سر کنن

برقا خاموش

میخوام نوحه بخونم
cryingcryingcryingcrying
هنوز نخونده ک گریه میکنی!!!!!!!!!
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Jack Daniel'ѕ ، ✘PETER✘
(03-08-2014، 22:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:28)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با حرف شیوا تحول شدم

خانوما چادر سر کنن

برقا خاموش

میخوام نوحه بخونم

برقا خاموش ؟!

0.0

خب روشن
بفرما اخوي شوروع كنيد لطفا elec
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘ ، پسرک تنها
نقل قول: این یارو قدر نویسندگیُ نمیدونه ! :|

از این جنسا کهنشم به من بدین راضیم ب قرعان :'|
بیاحامد دارن سرو دس میشکوننBig GrinHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Shadow of Death ، Dead Silence ، ✘PETER✘ ، پسرک تنها
(03-08-2014، 22:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیوا یادته تو جرئت حقیقت شمارمو دادم همتون تک میزدین ؟ :|

چه روزی بود ! :
چ حالی داد Big GrinBig Grin
یه اس بده حرف بزنیم آخر شب ._. !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘ ، پسرک تنها
(03-08-2014، 22:31)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:28)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با حرف شیوا تحول شدم

خانوما چادر سر کنن

برقا خاموش

میخوام نوحه بخونم
cryingcryingcryingcrying
هنوز نخونده ک گریه میکنی!!!!!!!!!
من باید مجلسو گرم کنم خب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘ ، پسرک تنها
هیمممم
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘ ، پسرک تنها
آرشام جان بزار شروع کنم
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘ ، پسرک تنها
(03-08-2014، 22:31)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 22:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیوا یادته تو جرئت حقیقت شمارمو دادم همتون تک میزدین ؟ :|

چه روزی بود ! :
چ حالی داد Big GrinBig Grin
یه اس بده حرف بزنیم آخر شب ._. !

اسAngelAngel
Channel
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘PETER✘ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان