امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

(04-08-2014، 1:00)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عقل نداری دیه ._.*

فدات نشم الهی دخترمو بم پس ندادی هنو |=

پس كي ؟ كييس اول پريد ... ديگه دوسم نداره cry girl

(04-08-2014، 1:01)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم خیلی وقته وزنمو نگرفتم 0___0

|:

تو به چه دردي ميخوري مستر ؟؟

حدودي بگو ؟
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، [ niki ]
آگهی
(04-08-2014، 1:03)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه لیوان کینه و بدی میخوام نیکی-_-

خوب که باشی زندگیت *** ه

دو ساعت واس عمم کنفرانس میدادم ک شاد زندگی کنیم !؟! |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ✘PETER✘
مهمه که یکی بخواد مهم باشه اما مهم بودنش به درد هیچ آدم مهمی نخوره.-.

..! اینم فقط واسه تو نیکی :v
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 213
(04-08-2014، 1:04)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:00)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عقل نداری دیه ._.*

(04-08-2014، 1:01)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

حدودي بگو ؟

بیا زن خودم شو ._.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(04-08-2014، 1:02)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی بابات ایول داره 0_0

باباي من ؟ ._.

(04-08-2014، 1:02)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد مهم نیست مهم هست نکنین >~<

دعوا ~~> fu*k

|:

خخ دوست دارم ^_^

(04-08-2014، 1:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام ._.*

زیادی خوشگله ._.*

آدم رو خودش کنترل نداره عاشق میشه |=

مگه نگفتي دوست داره ؟
(04-08-2014، 1:04)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عقل نداری دیه ._.*

|:

حدودي بگو ؟

چ بدونم خو هر وقت رفتم دارو خونه میگیرم حتماً \:
شوخی کردم حامد این جا همه واسم مهمن|||:

دنیاش مجازیه نه آدماش||||:

__^__
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(04-08-2014، 1:05)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمه که یکی بخواد مهم باشه اما مهم بودنش به درد هیچ آدم مهمی نخوره.-.

..! اینم فقط واسه تو نیکی :v

Cool {=

ینی تاثیر گذاریه حرفام خودمو کشته |=

(04-08-2014، 1:06)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:02)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی بابات ایول داره 0_0

باباي من ؟ ._.

(04-08-2014، 1:02)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد مهم نیست مهم هست نکنین >~<

دعوا ~~> fu*k

|:

خخ دوست دارم ^_^

(04-08-2014، 1:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام ._.*

زیادی خوشگله ._.*

آدم رو خودش کنترل نداره عاشق میشه |=

مگه نگفتي دوست داره ؟

چرا |=

خجالت میکشم ._.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ✘PETER✘
(04-08-2014، 1:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا زن خودم شو ._.*
تو كه عشقمي ._.*

نيكي ؟؟؟

25r30  يادته ديروز چي پرسيدم ؟؟؟؟
خوابم میاد ||||||:

فعلا..
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان