امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

(04-08-2014، 1:44)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهي ----> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=115719&page=3

^_^* اولين نفر

(04-08-2014، 1:35)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی پدرت تناسب اندام داره ورزش نمیره؟ الان بیشتر بابا ها چاقن خیلی بده هزار تا مرض میاره چاقی ولی 70 برای ی مرد خیلی خوبه خدا حفظش کنه (:

تناسب اندام اونجوري كه باشگاه و ... نه ولي خيلي متناسبه نسبت به بعضيا /: 

بابام خيليييييييييييييييييييي راه ميره شايد روزي 3 كيلومتر بشه 0.0

ميسي ^_^

رآس میگی من خنگم ^-^
اما در اون حد :|

-_- .. !

40%
 سپاس شده توسط ~HiSssh~ ، ✘PETER✘
آگهی
(04-08-2014، 1:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:45)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:42)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:40)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:38)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رآس میگــه (,, #)
ای ناقلا تو ک گفتی از این کارا نمیکنم

هنوزمــ ـ میگم من نمی کنم (: -_-
من بـآ اینش که گفت اونــآ متلک میندآزن مآ نمــیندآزیم موآفقــم ('' *)

یــه درد روحی برآی مآ دآره ._.*

آخی. ):

(04-08-2014، 1:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:38)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:37)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن واسا جواب عاقاهه رو بدم بعد برم

عاقاهه ما متلک نمیندازیم

اونا متلک میندازن ما جوابشونو میدی .-.

خدافس

اوه اوه یعنی نمیگفتی شب خوابت نمیبرد؟0_0

بدرود خانومه (:

عه

خو گفتم فک نکنی ما از اون دخدرای آویزونیم

< مخاطب خاص داشتم ولی تو گ.آ الان نیست |: >

واس صدمین بار خدافس
از آین حرفا نزن اصن خوشم نمیاد

جای خواهرمی

ب سلامت

توهم جای پدر بزرگمی *^-^*

اسم نبردم گ میگی من من

اونقدرم بزرگ نیستم ک بشم پدر بزرگت برو یکی دیگه رو پیدا کن
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 223
ی لحظه همتون شات شید بببنید چه لذتی داره ! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-08-2014، 1:49)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:47)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدتر حامد بدتر||||||:

لاک پامم  له و لورده شده ||||:

..!

کلا موجود خوفناکی هستی یا امشب اینجوری شدی؟ 0____0
نه والا همش ماله امشبه.____.*!

اصا من فردا بگم نمیام خیلی بهتره __^__
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ✘PETER✘
(04-08-2014، 1:50)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:45)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از آین حرفا نزن اصن خوشم نمیاد

جای خواهرمی

ب سلامت

نيكي آجيته ؟؟؟؟

خخخخ

نيكي ؟؟؟ چرا به من نگفتي ؟؟؟ Big Grin

مستر داداش منم بشو ): داداش ندارم ._.

برو دختره بی حیا مگه خودت داد پدر نداری ب من میگی داداش بزار برم ب شوهرم بگم بیاد \:
خدا مرگم بده کیانا سالمی.____.*!

از ساعت ۱۲ شب بهمون زل زده بیچاره.____.*!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ✘PETER✘
(04-08-2014، 1:51)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:49)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 1:47)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدتر حامد بدتر||||||:

لاک پامم  له و لورده شده ||||:

..!

کلا موجود خوفناکی هستی یا امشب اینجوری شدی؟ 0____0
نه والا همش ماله امشبه.____.*!

اصا من فردا بگم نمیام خیلی بهتره __^__
نری بهتره ولی حق انتخاب با توعه ~__~
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
._.
.-.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=78
برآی اونــآیی که ندیدن ._.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(04-08-2014، 1:53)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو دختره بی حیا مگه خودت داد پدر نداری ب من میگی داداش بزار برم ب شوهرم بگم بیاد \:

|:

نشو به درك /:

از اين لحظه ديگه بات نميحرفم ._.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ~Mahnaz~
مادمازل اجازه داری یبار بهم بگی داداش (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان