امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 21:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت رو پس بگیر و برو سمتِ ابرا تو هم باش مث اون باغِبونِ تنها ._.
cry girl
(04-08-2014، 21:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:27)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا همین امروز پارتی گرفتیم اینجا Big Grin
بازم دارین گریه میکنین ؟

علی علی علی های های هایcry girl

نگو گریم گرفت cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

ای خـــــدااااااااا cry2 cry2 cry2 cry2 cry2

حالا چی شده ؟؟ Angel
cry girl

من نفهمیدم چی شد
یه بار دیگه توضیح بده
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON | ، Mïņ̃†êR
آگهی
(04-08-2014، 21:48)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسآنا ؟؟ - ــــــــــــــــــــــــــــ -
جونم V:
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON |
دو ثانیه نیومدیم 60 صفحه رفت جلو:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 108

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ
(04-08-2014، 21:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:45)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش اکوری پکوری خودم :>
خوبی؟
خوشی؟
سلامتی؟
پاستیل خوردی؟ ._.
به داداشت دست بده ( . .)---+

ن خوب نیستم
خوش ن نیستم
نچ
ن:|
دسم خستس
پا بدم!?:|
اه چرا؟ >_<
داری باز گریه میکنی خرس گنده؟ .-.
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Roxanna
خىيلي سخته وقتي عصبي بخندي آروم باشي|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
شعرcry girl

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=117440&pid=2290710#pid2290710
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، | NEON DEMON |
(04-08-2014، 21:50)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:48)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسآنا ؟؟ - ــــــــــــــــــــــــــــ -
جونم V:
دلم تنگ شد وا3ت
بی معرفت شدی
 سپاس شده توسط Roxanna ، | NEON DEMON |
شیوا
[color=#000000]
[size=small]
قیصر
نورا
امیر
علی ها
یاسمین
یسنا
الیکا
ایسان
رکسانا
مهناز
نوشیکا
تینا
رژینا
کسی موند?
سلام.__.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، الیکا0 ، Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON | ، Roxanna ، ×ThundeRBolT×
(04-08-2014، 21:49)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:47)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا به خاطر من بمون.به خاطر من خخودکشی نکن.اگه منودوس داری!!!!:-*
:-*:-*:-*
UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided
:'(:'(:'(:'(:'(:'(

گلکم شوخی میکنم ولی حالم خیلی بدهSmile

این عالیه Big Grin ( شوخی )
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Mïņ̃†êR
(04-08-2014، 21:48)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا
^_^*
اول آخر نداره
منو اصا نگفت|:
من مهممcrying
(04-08-2014، 21:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخند مصنوعی وانمود کن مست بودی ...
خدافس
cry girl

نقل قول:
از کی به این نتیجه رسیدی؟ |:
امروز عصرSmile

نقل قول: شیوا نرو|:
اتفاقی بود.__.
دروغ نگوSmile
Channel
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ×ThundeRBolT× ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان