امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(05-08-2014، 0:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو علی شیوا رف
خاطره رو بگو:|

چطوری خوشکلمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 156ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 156ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 156

جون خرزو خان برو:|||

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 156نوموخوامஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 156ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 156
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Y.a.S.a.M.i.N ، Shadow of Death ، ~Mahnaz~
آگهی
(05-08-2014، 0:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم من یه نظری دارم
تو این قسمت کلیپای دیدنی یه تاپیک بزنیم از خودمون فیلم بزاریم
مثه عکس از خودتان و اتاق شخصی خودتان
فقد این دفعه فیلم باشه
چطوره?|:
داشتیم پسرم صابر حذف کرد جنبه ک ندارین 
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 156

ینی چی ؟ فیلمای بد بد گذاشتن ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 156
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Y.a.S.a.M.i.N ، Shadow of Death ، ~Mahnaz~
(05-08-2014، 0:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم من یه نظری دارم
فقد این دفعه فیلم باشه
چطوره?|:

کی?
کو?
کجا?
عه|:
دوباره بزارین ما قول میدیم بچه های خوبی باشیم.__.
دستمو کجا گذاشتم?|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Y.a.S.a.M.i.N ، Shadow of Death
اینطوری هم بر میگرده :

سلاین خوشکلا
pill

یا اینطوری :

من نبودم چی شده بود ؟
kaffe2

یا اینطوری :

چت روم رو میبنده به مدت پنج دیقه

یا اینطوری :
نظر منو وییرایش میکنه
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Y.a.S.a.M.i.N ، Shadow of Death ، ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
(05-08-2014، 0:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:06)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:57)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعا کنید بتونم ۹ پاشم !

من دعاشو میکنم ولی نمیتونی بیدار شی الان ساعت 1:31 :|

(04-08-2014، 23:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم باحاله

ﺑﺎﺑﺎ ﺍﯾﻨﻘﺪﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻨﻮ ﺩﺱ ﻧﻨﺪﺍﺯ
ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺗﻮﯼ ﺩﺳﺖ ﺍﻧﺪﺍﺯ
ﻫﺮﭼﻘﺪﺭ ﭘﻮﻝ ﺑﺨﻮﺍﯼ ، ﻫﺴﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺑﺎﺯ !
ﻫﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ، ﭘﺸﺖ ﺩﺭﻥ / ﻣﻨﺘﻈﺮﻥ، ﺟﯿﻎ ﻣﯿﺰﻧﻦ
ﺁﺥ ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺮ ﺑﺠﻨﺒﯽ ، ﻣﯿﺎﻥ ﻣﻨﻮ ﻣﯿﺒﺮﻥ

بدو بدو دیره دلم داره جای دیگه میره اگه زندونیش کنی آروم میگیره ._.

(04-08-2014، 23:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز?o__O
ایسان دستم به دامنت اشکینو بیخیال اهورا رو بچسب:|

هان چیشد ؟ :|

مهناز ؟ :|

من دامن دوست ندارم دامن پا نمیکنم :|

الان شیوا  منو به جرم چشم چرونی میبره اب خنک بخورم:|
خو دستم به شلوارت:|

اهورا حواست هست دستتو کجا گذاشتی؟؟؟ .__.

الان آرشام میاد خون راه میندازه ها

جیییییییییییییییییییییییییییغ

>ــــــــــــــ<

اتفـآقـآ خیلی روم غیرت دآره...امروز نزیک بود بکشتم:|
._.
ارشام روت غيرتي بشه؟ :| اون كه خيلي كوچيكه :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(05-08-2014، 0:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:06)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا گذاشته ؟ :|||||||||||

چرا آرشام بیاد خون راه میندازه ؟ :|

بی ادب بی فرهنگ -_-

:|

من برم شب بخیر (:

منو میگــه>ـ<
._.

شب بخیــر نفس ^ــ^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-08-2014، 0:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم من یه نظری دارم
فقد این دفعه فیلم باشه
چطوره?|:

ینی چی ؟ فیلمای بد بد گذاشتن ؟ ._.
kaffe2
(05-08-2014، 0:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم من یه نظری دارم
فقد این دفعه فیلم باشه
چطوره?|:

کی?
کو?
کجا?
عه|:
دوباره بزارین ما قول میدیم بچه های خوبی باشیم.__.
دستمو کجا گذاشتم?|:

نمیشه ک فقط شما نیستیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 156
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(05-08-2014، 0:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا گذاشته ؟ :|||||||||||

چرا آرشام بیاد خون راه میندازه ؟ :|

بی ادب بی فرهنگ -_-

:|

من برم شب بخیر (:

کلا اون قاطیه دیگه 

دست به شلوار گرفتن فوله .__.
تو قوانین انجمن هم نوشته Angel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Ƒαкє ѕмιƖє
ن جدی من دستم رو خشتکمه:|
اصن به شماها چه دستم کجاس?-_-والا
ادم پیش خودش امنیت نداره:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Shadow of Death ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~Mahnaz~
پسسسسسسسسسسسسسسسس
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: