امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

من از این خوشم اومدههه *^_^ ~~>  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 156

ای جون چه نازه *^_^* 

اینم دوس دارم ! ^_^ ~> :ngh:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، Y.a.S.a.M.i.N ، hanie directioner ، ✘PETER✘ ، # αпGεʟ
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
jade2

من كه سلام بهت كردم :|
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(08-08-2014، 0:10)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:05)jade2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:03)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:00)jade2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستانــــــــــــ

خوش اومدی
ببخشید منم بی زحمت حوصلم سر رفته با منم بحرفید

تازه واردی؟
شاید میشه گف تازه وارد
✖اونــــــــــونو یــــــــــارۺ منــــــــــو یـــــــــادش✖

⇦هـــــhehـــــه⇨

✔نــــــــــہ عـــــمـــــو ✔

★اونــــــــــو یــــــــــارش منــــــــــو رفــــــــــیقـــــہ★ 

✍فــــــــــابـــــش↻

Alireza...Sama
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
موضوعو داری؟ >_< :|

بازدیدا و ارسالهای روز اولش خلی باحاله |: ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=154247

ی فیلم دیه اضافه شد :|
 سپاس شده توسط T A R A ، ✘PETER✘ ، an idiot
(08-08-2014، 0:08)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره حامد دارم
بزار شمارتو سیو کنم فردا ادد کنمت

مرسیHeartHeart

hamed linet mage on nisti kolah sarete?. j bede dg

سپاس شده توسط ✘PETER✘
(08-08-2014، 0:06)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ آره هانیه

منم لباسم گم شد با پرده دوختم*._.

بسی نخبه ام من^--^

اوهوم اوهوم راستی آبجی از اون لباسا برا منم میدوزی؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 156

سپاس شده توسط ✘PETER✘
- از هم اکنون בر صورت مشاهده ے هرگونهان توهین ؛ تیکه اندااختن ، و موارد امثال آن با ڪاربر متخلف برخورב خواهد شد ..
[color][font]

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 156 بیشتر تیکه بندازی ب ضرر خودت تموم میشه من حرفمو مزه مزه میکنمو میگم دقیقا برعکس شما
 سپاس شده توسط an idiot ، jade2
(08-08-2014، 0:09)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:06)Y.a.S.a.M.i. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآ هآ :V
میدونستم!
بلاخره ک باید بهم بزنی ؟ ._.

خب همین الان بزن .__.

:|
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘
یاسمین جان موافقم !:||||
هانیه برو صفه قبل جوابتو دادم دخی>____<

حامد جان معلومه تازه وارده دیه :///
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘
(08-08-2014، 0:11)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:08)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره حامد دارم
بزار شمارتو سیو کنم فردا ادد کنمت

مرسیHeartHeart

hamed linet mage on nisti kolah sarete?. j bede dg

سعی کن کمتر فینگیلیش بتایپی ! ._.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان