امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188

(08-08-2014، 14:02)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه میخآن اول بآشن >_< !

من شهرام ثبت کُنم یا رُزی ؟ .. :| ببین چقدر رُزی قشنگ شُده ^_^ Ŕ♡ZĪ

بعدشم نیوشا به اینگیلیسی چطوری نوشته میشه ؟ :| ..
من اول از همه گفتم cry girl

شهرام :>

شیوا حساب اینو برس .. سپاس نمیده -_-
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Mïņ̃†êR ، ◄Iяαи►
آگهی
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188 43
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(08-08-2014، 14:03)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=> Ƈʀᾄẓẏ ϐᾄẋ <=

اینو چجور بزارم غزلی؟

کُپی کُن تُ ویرایش پروفایل .. !
(08-08-2014، 14:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 14:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساپورت پیش ایییییش اصن نمیام >_________<

کسی رات نمیده ک بیای ! ._.

آورین |: ..
بجوابتو بدم شیوا اخطار میده همین رو هم الان گفتم میگه تو حتما باس محروم شی
(08-08-2014، 14:04)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

وآقعآ؟؟؟راس میگی من شمآ هآ رو خیلی دوس میدآرمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(08-08-2014، 14:02)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه میخآن اول بآشن >_< !

فکر کنم اینطوریniusha
(08-08-2014، 14:03)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه میخآن اول بآشن >_< !

من اول از همه گفتم cry girl

شهرام :>

شیوا حساب اینو برس .. سپاس نمیده -_-
تُ اولی :| .. !

:> .. دُنیا دوم .. !
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mason
غزل جان لایک بده وگرنه بلایی ک سره نفرات قبلی اوردم سرت میارم:cool:Big Grin
Channel
 سپاس شده توسط Mason
(08-08-2014، 13:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:53)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری خوشکلم؟497

خوبم خوشکله 497

تو خوبی خوشکل دختر ؟ 497

فدات خوشکلم497

چخبر از خوشکلا؟497

قربونت خوشکل 497 .. !

هیچی همه خوشکلا آفن بیشترشون 497 !

ولی مهم تو خوشکله ایی که آنی 497 !

:|
إوا پ چرا افن؟497

فدات خوشکل خوشکلیسم497

چخشکل توخشکلی شد25r30157f

خیلی 25r30 !
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(08-08-2014، 14:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 14:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 14:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساپورت پیش ایییییش اصن نمیام >_________<

کسی رات نمیده ک بیای ! ._.

آورین |: ..
بجوابتو بدم شیوا اخطار میده همین رو هم الان گفتم میگه تو حتما باس محروم شی

.__.
 سپاس شده توسط S R U H ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: