امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(11-08-2014، 9:08)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان^_^*

فاطیی *^_^ .. !

(11-08-2014، 9:07)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا

رضا ؟ :|

رضا ؟ /:

رضاااااااااا ؟ :||||||

منم آیسان ـام :| چند سالته ؟ :|

[ الان میگه 15 -_- :| ]

▬▬
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 104
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(11-08-2014، 9:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:02)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو اون کلیک کردی ینی ب نیکی سپاس دادی خودم اختراع کردم رو دکمه ی سپاس کلیک راست کن بزن کپی لینک ادرس بعد پیست کن اینجا هرکی رو اون لینک کلیک کنه در واقعا ی سپاس ب تو دادع

عه کلک رشتی زدی !؟! Big Grin
تو لینک سپاس منو بدع من نمیتونم برا خودمو کش برمBig Grin

موبایل راست کلیک نداره \: !

دفه بد جبران میکنم ! Big Grin
شرط میبندم تو عمرت اون همه سپاس نخورده بودیBig Grin

چرا ی بار تو گ.آ سلام کردم دو خط سپاس خوردم ! |=

داشتم ذوق مرگ میشدم فک کنم همه دوپینگ کرده بودن Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(11-08-2014، 9:07)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:59)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:57)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییم ! .ـــ.*

یجای کار میلنگه ! \: ! |:

اوه غزل این چ موضوعیه !؟! *0_0*
هوممم ؟ :| ..

عوض کُنم ؟ ..

وای غزل انقد خندیدم دلم درد گرف ! 25r30

من جا پسرا خجالت کشیدم ! 25r30

ها ؟ ._.*

بزار ببینم :| .. !

آآ .. :| !

ترو خُدا چه ریلکس لینک دادم آ :|||| !

عجب چیزی خوردم ._.* .. !

الان الان :||| !

ن شما راحت باش ! Big Grin

من ک مشکلی ندارم ! Big Grin
:||||||| .. !
ﻳﻪ ﻧﻮﻉ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ، ﻃﺮﻑ ﻓﮑﺮ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﺍﮔﻪ ﻻﻳﮏ ﻧﮑﻨﻪ ﻭ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﻧﺬﺍﺭﻩ

ﺧﻴﻠﻰ ﺧﺎﺻﻪ
.
.
.
.
.
.
ﻧﻪ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺗﻮﻫﻮﻳﺠﻰ , ﻫﻮﻳﺞ !!

ﻫﻤﻮﻧﻰ ﮐﻪ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﺧﻴﻠﻰ ﺩﻭﺳﺶ ﺩﺍﺭﻩ .. !

[ مُخاطب غزل :| + اون پسره رضا و کسایی که منو لایک نمیکنن ._. ]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 104
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ( lιεβ ) ، βΑllεяiηΑ♡ ، hidden ninja
(11-08-2014، 9:07)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دُرُست شُد ؟ .. :| * الکی یه موضوع زدم *

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=156132&pid=2319144#pid2319144

من هنو اون پنجره هرو نبستم Big Grin

اول بخونمش بعد میبندمش Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(11-08-2014، 9:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:08)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان^_^*

فاطیی *^_^ .. !

(11-08-2014، 9:07)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا

رضا ؟ :|

رضا ؟ /:

رضاااااااااا ؟ :||||||

منم آیسان ـام :| چند سالته ؟ :|

[ الان میگه 15 -_- :| ]

▬▬

نخونده غیب گفتی
بیست سالمه
برو تو پروفایلم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-08-2014، 9:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:07)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:59)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:57)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم ؟ :| ..

عوض کُنم ؟ ..

وای غزل انقد خندیدم دلم درد گرف ! 25r30

من جا پسرا خجالت کشیدم ! 25r30

ها ؟ ._.*

بزار ببینم :| .. !

آآ .. :| !

ترو خُدا چه ریلکس لینک دادم آ :|||| !

عجب چیزی خوردم ._.* .. !

الان الان :||| !

ن شما راحت باش ! Big Grin

من ک مشکلی ندارم ! Big Grin
:||||||| .. !

(((((: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(11-08-2014، 9:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:02)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه کلک رشتی زدی !؟! Big Grin
تو لینک سپاس منو بدع من نمیتونم برا خودمو کش برمBig Grin

موبایل راست کلیک نداره \: !

دفه بد جبران میکنم ! Big Grin
شرط میبندم تو عمرت اون همه سپاس نخورده بودیBig Grin

چرا ی بار تو گ.آ سلام کردم دو خط سپاس خوردم ! |=

داشتم ذوق مرگ میشدم فک کنم همه دوپینگ کرده بودن Big Grin
ی چیزی بت یاد دادم طبق گفته ی پیامبر عزظیمو شان
هرکسیچیزی مرا بیاموزد مرا تا ابد بنده ی خود کرده است-__-
هیسسس >_< .. !

دیههه مسخره نَکُنین >_< .. !

من اصن به چیزش دقت نکرده بودم :|||||| .. !!

حآلام تموم کُنید دیههه >_< .. !
آيسان خوبي ؟*^_^*

واييي
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان