امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

(12-08-2014، 14:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اشتباه ميكنم؟ ((: پسرجان من قبلا تو دوتا سايت كه ماهي 2-3 مليون خرج ميكنن ادمين بودم.فيلم و سريال و موزيك اپ ميكردم.تازه اينا خوبش بودن و ميتونستن سود بكنن ولي الان 100 تا سايت فيلم و سريال ريخته كه فقط دارن ضرر ميكنن.تازه اينايي كه هم من توش بودم 4 سال از درست شدنشون ميگذره و حقوق هركدوم از ادمينا 100تومنه در ماهه :| يعني انقدر سودشون كمه
ب کلمه ی وب توجه کن ماهی دو سه میلیون برا هاست ن  دامین
دامین همه همه 10 تومن خرج می کنی بازدیدت میره بالا میان برا تبلیغ تو وبت 
ماهی 5 تومن مثلا  برا ی بنر 10 تا بنر 50 تومن چن تا سایت هستم ک میتونی ازشون بخوای ک بیان تو وبت تبلیغ و ازشون پول بگیریSleepy
آگهی
هِلو حاضرین
(12-08-2014، 14:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بازی برا خرید چی سراغ دارید ؟ V:
محمد صفحه 3 رو ببین خوبه؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 11
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(12-08-2014، 14:28)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 14:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بازی برا خرید چی سراغ دارید ؟ V:
محمد اون بالا رو نگاه کن ببین خوبه؟
امروز رفتم سایت فتا دیدم همین یه بازیه ضد اسلامیه :159: |:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، F A R D I N
داداشه من.منظوره من اينه كه اينا كه انقدر خرج ميكنن عينه خر تو گل موندن.بعد تو ميخواي يك دونه دامين بخري و مطالب رو از ديگران كپي كني؟هيچ وبيم خل نيست روي همچين وبي تبليغ بذاره.اگه بخواد تبليغ بذاره ميره يك تبليغ درست ودرمون روي همون سايتايي كه گفتم ميذاره
(12-08-2014، 14:30){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشه من.منظوره من اينه كه اينا كه انقدر خرج ميكنن عينه خر تو گل موندن.بعد تو ميخواي يك دونه دامين بخري و مطالب رو از ديگران كپي كني؟هيچ وبيم خل نيست روي همچين وبي تبليغ بذاره.اگه بخواد تبليغ بذاره ميره يك تبليغ درست ودرمون روي همون سايتايي كه گفتم ميذاره
اقا اسمش وب 
لط کردم پول نخواستم دارم وب میزنم
بخواب پول در بیارم ی وب فروشگاهی میزنم محصولات مردمو میفروشم پرسناتمو میگیرم در عوض
ولی میخوام هم تفریحی باش حالا اگه شد ی پولی هم در بیاریمDodgy
._.* پوفف ! ..
امیر بت گفتم ای پی منو ببند
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 11
اكي :|
این موضوع رو بخونید بدردتون میخورهhttp://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=156470

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان