امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

ماعده میشه کم تر خاله خانومی اهورا رو بکنی؟اخه به تو چه؟من اینقد که تو فض؟لی میکنی،فضولی نمیکنم!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، † αƖιєη †
آگهی
(12-08-2014، 16:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده میشه کم تر خاله خانومی اهورا رو بکنی؟اخه به تو چه؟من اینقد که تو فض؟لی میکنی،فضولی نمیکنم!

ببخشید که اهورا دوس پسرمه!
              ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 28

(12-08-2014، 16:08)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا اینجا هم باهم دعوا میکنن |:
دخترن ديگه ||:
(12-08-2014، 16:08)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

^_^

پري 
0.0
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mohammad 77
اوه اوه اوه .. !

دوست پسر ایــن .. !
شوور اون .. !

._.
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mohammad 77
(12-08-2014، 16:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:06)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:01)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقاتون؟ اهورا|:؟
هـآع ._. ..

(12-08-2014، 16:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*^ــــ^*
الهـــ ــــــــیییی
^ـ^

فدات عشقی ^_^ ..

تو هم خانواده شوورمی ؟ (._.)

._.
نمی دونم وآلـآع .. !

مـآ فقط یـه شوور دآریم که آرشـآمه..مآعده هم که مـآدر زن قبلیمـه .. :||
مادر زنت بودم؟|:

هــآع .. :|

اون وقت کدوم دخترم زنت بود؟؟
غزل؟نیکی؟الیکا؟

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
اهورا تا اون جایی ک من اطلاع دارم با هیچکی نی خواستم زنش هم بدم ولی گفت نهAngel
تازش اهورا ارزششو ب خاطر بعضیا پایین نمیاره
بخواد مخ بزنه مدیرر میزنهBig Grin(ماعده تورو نگفتم)
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(12-08-2014، 16:10)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:06)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـآع ._. ..

فدات عشقی ^_^ ..

تو هم خانواده شوورمی ؟ (._.)

._.
نمی دونم وآلـآع .. !

مـآ فقط یـه شوور دآریم که آرشـآمه..مآعده هم که مـآدر زن قبلیمـه .. :||
مادر زنت بودم؟|:

هــآع .. :|

اون وقت کدوم دخترم زنت بود؟؟
غزل؟نیکی؟الیکا؟

مگــه من پسرم که بخوآم زن دآشته بـآشم .. :|||
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(12-08-2014، 16:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا تا اون جایی ک من اطلاع دارم با هیچکی نی خواستم زنش هم بدم ولی گفت نهAngel
تازش اهورا ارزششو ب خاطر بعضیا پایین نمیاره
بخواد مخ بزنه مدیرر میزنهBig Grin(ماعده تورو نگفتم)

افرین^_^موافقت!

(12-08-2014، 16:09)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:04)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:01)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـآع ._. ..
گفتم منظورت اهوراس؟

خارجی گفتم ؟

آررررررررررره ._.

|: من انقد اویزون اهورا نیستم انقد که تو اویزونشی!

حد خودتو بدون !
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(12-08-2014، 16:09)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:04)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـآع ._. ..
گفتم منظورت اهوراس؟

خارجی گفتم ؟

آررررررررررره ._.

|: من انقد اویزون اهورا نیستم انقد که تو اویزونشی!

عصبی نکن منو-__-
رکی دوسدخدر اهوراس،قبل تو باهاش بود-__-
اینقد نپیچ دورشون،الان تو اویزونی ازشون!
خجالت بکش!حتمن باید رکی بهت یه چی بگه؟
اعصابمو نریز بهم!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان