امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

کاری نکنید هر سه تایی تونو محروم کنم fishing
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ ، -м α є ∂ є- ، † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
آگهی
(12-08-2014، 16:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:10)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:08)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

^_^

پري 
0.0

فآطی ! *_*

دلم گرفته |:

عصر غم انگیزیـه..+_+

پري|:

نميدوني دارم چيکار ميکنم که آروم باشم(*..)
دل منم گرفته ><

عصر غم انگيزه *_*
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
پوفف .. !
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 30
دعواتون به من ربطی نداره هـآ..|:

اما اگه شروع کنید به فحش و بد و بیرا..من اخطار میدم..-_-

:4chs:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mohammad 77 ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~KiAηA~ ، † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
(12-08-2014، 16:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:13)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:10)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــآع .. :|

اون وقت کدوم دخترم زنت بود؟؟
غزل؟نیکی؟الیکا؟

مگــه من پسرم که بخوآم زن دآشته بـآشم .. :|||

اخه میگی مادرِ زنت بودم!
اونجوری میشم مادرشورت اگه با بچه من عروسی کرده باشی
حالا کدومشون؟؟

هــآ نه مـآدر شوورمی :|

با عرفان عروسی کرده بودی؟یا مهدی؟

خب متاسفم برات،اهورا اصن دوست نداره!مثه خواهرشی!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(12-08-2014، 16:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:09)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:04)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـآع ._. ..
گفتم منظورت اهوراس؟

خارجی گفتم ؟

آررررررررررره ._.

|: من انقد اویزون اهورا نیستم انقد که تو اویزونشی!

عصبی نکن منو-__-
رکی دوسدخدر اهوراس،قبل تو باهاش بود-__-
اینقد نپیچ دورشون،الان تو اویزونی ازشون!
خجالت بکش!حتمن باید رکی بهت یه چی بگه؟
اعصابمو نریز بهم!

دارم رفتارمو واسه نویسندگی اصلاح میکنم (((: !

نمیخوام چیزی شه که بگن رو اعصابت مسلت نبودی ._. ..

مائده با این حرف معلومه آویزونه Confused

چون تو پ.خ من هم اومده Confused

منم خوش ندارم با پایین تر از خودم هم کلام شم ^_^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، -м α є ∂ є-
(12-08-2014، 16:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب متاسفم برات،اهورا اصن دوست نداره!مثه خواهرشی!

(:
تو هرجور دوس داری فک کن^__________________^
نظرت مهم نی..
ما نمیخواستیم کسی بفهمه..
ولی دیه وقتش بود|:
خود دانید!
بدرود..

کمـــــــــــــک

يکي اين گربه رو ببره><

الان گريم ميگيره 

ميخواد منو بکشه||:

جدي ميگم cry girl
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، † αƖιєη † ، ღSηow Princessღ
(12-08-2014، 16:15)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پري|:

نميدوني دارم چيکار ميکنم که آروم باشم(*..)
دل منم گرفته ><

عصر غم انگيزه *_*

الان اگه پیشم بود..یه چـآر تا شوخی خرکی میکرد درست میشدم..*_*

نمیدونم میشه بَـد شم ؟!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان