امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

پـــــر پــــر ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ntj0hhrzylkm7yv2oi1n.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/yxinelpz1zibyh0fhku0.jpg
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ
آگهی
(12-08-2014، 16:43)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:34)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميخواي ببريم باغ وحش برقصم ||:

شتر وحشيD:

|:

ميريم بيابون جلو شتر ميرقصم ببينم چي ميشه-_-
بیا بریم(._. )..

ن خودت برو Confused

باشه خودم ميرم^_^*

|:

شتر کجايي ميخوام برات برقصم|:
؟؟
برو برا فیل برقص(._. )

رقاص(._. )

مطرب هم ک داریم...

همین پریا(._. ) ..

|:

ديگه با من حرف نزن-_-
رقاص:>

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
ممن چقد داغم-__-تب کردم-__-مبینا دخدر خوبیه،باهاش دوس شین(:
هعی ..!

زومبا زومباஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 38
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 38
نه نه دوس نشین-__-مال خودمه-__-
گـآو میـــش گُلی -_-
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
._.
عجب!
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡
(12-08-2014، 16:41)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:40)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو |:

کدوم پسره؟

-_-

حمیدرضا..!@_@ به نظره من که میآد..!Sleepy

(12-08-2014، 16:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:40)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا اون یارو میخوای بفرستیD:؟

من فقط میخوام کلاسیک بزنم-_-

اون یارو یه چن روزیه به خاطرات پیوسته..!! بره به لآ* زدن خودش برسـه..!Angel

کلاسیک واسه این بچه مچه هاس..!که میخوان بگن موسیقی دانن..!!اما در اصل هیچی حالیشون نمیشه..!Confused
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘ ، βΑllεяiηΑ♡
پــــری >_<

خیلی ور میزنـــی -_-*
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ
(12-08-2014، 16:47)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 16:41)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو |:

کدوم پسره؟

-_-

حمیدرضا..!@_@ به نظره من که میآد..!Sleepy

(12-08-2014، 16:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا اون یارو میخوای بفرستیD:؟

من فقط میخوام کلاسیک بزنم-_-

اون یارو یه چن روزیه به خاطرات پیوسته..!! بره به لآ* زدن خودش برسـه..!Angel

کلاسیک واسه این بچه مچه هاس..!که میخوان بگن موسیقی دانن..!!اما در اصل هیچی حالیشون نمیشه..!Confused
:|..

چن چندی با خودت:|؟

-_-..

مارش ترکی رو روی گیتار الکتریک شنیدی؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان