امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

رضا جان جوابت رو تو بخش بازی دادم
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 57
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
آگهی
خب بابا
چه کیفی میکنه با این سپاساش
انگار مدال ارتش رو گرفته!!!
تو که نوزده سالته دائم این جایی
نمیدونم چی میخونی دانشگاه
بپا رتبت مثل سپاسات نشه!!!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(12-08-2014، 20:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:10)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 19:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

بعضی ها دارن خیلی خودشونو باحال جلوه میدن :|

من خدادای خیلی باحالم ^_^

عاشق متن پروفایلمم :|

چی شده0_________0
چی ، چی شده ؟ :|
متنه پروفایلتو ترجمه کنAngel
(12-08-2014، 20:11)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیز جالب!!
وقتی من چیزی مینویسم کسی سپاس نمیده
ولی کسی جواب منو میده باید 5 تا سپاس بخوره!!
چون اون داره بقیرو لایک میکنه شماهم لایک بزنید لایک میزننBig Grin

من وقتی که کاربر معمولی بودم همرو لایک می کردم ولی هیچ کس منو لایک نمی کرد Dodgy
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط hidden ninja
(12-08-2014، 20:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:10)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 19:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

بعضی ها دارن خیلی خودشونو باحال جلوه میدن :|

من خدادای خیلی باحالم ^_^

عاشق متن پروفایلمم :|

یعنی چی؟ ._.
ای بابا چی ؟

میگم من باحالم

جمله دوم جداس >_<
میدونم ._. ..

متن پروفت یعنی چی ؟ :|
 سپاس شده توسط Mason
(12-08-2014، 20:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! (:

مخصوصا به دوستیا ^_^*

رزی 

رکی

آیسی 

شیوو ._.

__

شیوا نظرت چیه ؟ 

بنظرت این دوره نویسنده میشم ؟ *^_^*

داره خوب پیش میره ؟ *^_^*

اسممو آخر گفتی ازم سوال بپلسیBig Grin

اوهوم فقط یکم طلبکار نباشی حله با رقبات هم کل کل نکنHeartHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη †
(12-08-2014، 20:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون
در به در دنبال اسسینسا هستم از برادر هود به بعد
فقط بلک فلگو گیر اوردم
اخه رم و گرافیک کامپیوترمو ارتقا دادم!!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(12-08-2014، 20:14)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بابا
چه کیفی میکنه با این سپاساش
انگار مدال ارتش رو گرفته!!!
تو که نوزده سالته دائم این جایی
نمیدونم چی میخونی دانشگاه
بپا رتبت مثل سپاسات نشه!!!

والا 
من که فقط همین تابستون رو اینجام اگر مدیر شدم که هیچ اگر هم نشدم دیگه نمی تونم بیام

(Aiden Pearce)
بیچاره :|

هر کاری کنی حرصم در نمیاد (:

چون ارزشتو آوردی پایین ..

اونم خیلی (:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR
(12-08-2014، 20:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! (:

مخصوصا به دوستیا ^_^*

رزی 

رکی

آیسی 

شیوو ._.

__

شیوا نظرت چیه ؟ 

بنظرت این دوره نویسنده میشم ؟ *^_^*

داره خوب پیش میره ؟ *^_^*

سلام تینا ^_^ .. |:

به به ._. ..

په بحث قشنگی :V ..

شیوا من چی ؟ ._.

من که خودمو اصلاح کردم :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(12-08-2014، 20:15)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون
در به در دنبال اسسینسا هستم از برادر هود به بعد
فقط بلک فلگو گیر اوردم
اخه رم و گرافیک کامپیوترمو ارتقا دادم!!

سری rouge فقط برای نسل هفتم میاد یهعنی xbox 360 و ps3 
ولی unity برای pc هم میاد

بالاخره 4800 شدم هوراا 
( بچه ذوق کرده |: ) Big Grin

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان