امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

(12-08-2014، 20:36)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:27)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه گلم دانشگاه ازاد خوراسگان اصفهانم
اخرشمارش؟
7214
این اشغال داره با شارج من اس میدهvahidrk
شمارتو پخ کن اگ عوض کردی
حالا من خودم شارژ ندارم جوابشو بدم Big Grin
نه عوض نکردم

0913؟گم کردم بدهBig GrinBig Grin
:|
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
آگهی
سلام سام نمیدونم چی چی
 سپاس شده توسط Mason ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(12-08-2014، 20:36)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شیوا آخر آرزوی نویسنده شدن مو به گورم میبره.

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااHuh

من چکار دارم بد کردم بهتون بخش معرفی کردم؟نکنه بجاتون فعالیتم باید انجام بدم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Brooklyn Baby ، t★r G!RL$ ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(12-08-2014، 20:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من چی ؟ ._.

منم نویسنده میشم ؟ ._.

مادرشوور شیوا ؟ .. .____.*

کدوم بخش؟

بخش خودت دیه ._.

گفتگو آزاد ._.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(12-08-2014، 20:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:36)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

7214
این اشغال داره با شارج من اس میدهvahidrk
شمارتو پخ کن اگ عوض کردی
حالا من خودم شارژ ندارم جوابشو بدم Big Grin
نه عوض نکردم

0913؟گم کردم بدهBig GrinBig Grin
:|

سلام من اومدم سام وان
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(12-08-2014، 20:35)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم بخش؟اره چرا ک نهAngel
گردشگری :|

یه نویسنده داره ! 

~> امیرحسین !

یه مدیر داره ! سحر ..

کمبود نوینسدگیه ت واین بخش ...

منم هرروز دارم 50 , 60 تا پست میدم :| ..

نقل قول: من امیدواری ندادم !
چون خودت گفتی میگم !Angel

لطف کردی .. ! -_- :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Y.a.S.a.M.i.N ، Mïņ̃†êR ، Mason ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(12-08-2014، 20:38)سلما 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سام نمیدونم چی چی

خب بفرما .-.
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
بدیود ! .__.
 سپاس شده توسط Mason ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
رکی تو باید پ.خ بدی ._.

هستما ولی نیستم ): :|

یاسی ._.*)
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(12-08-2014، 20:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 20:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من چی ؟ ._.

منم نویسنده میشم ؟ ._.

مادرشوور شیوا ؟ .. .____.*

کدوم بخش؟

بخش خودت دیه ._.

گفتگو آزاد ._.
گفتگونیاز ندارهAngel
نقل قول: گردشگری :|

یه نویسنده داره ! 

~> امیرحسین !

یه مدیر داره ! سحر ..

کمبود نوینسدگیه ت واین بخش ...

منم هرروز دارم 50 , 60 تا پست میدم :| ..
اره امکانش هست اگه کارتون خوب باشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη † ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان