امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

(12-08-2014، 21:57)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم اجی نویسنده خودم؟Big Grin
قـُـربونت ♥

:-*
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(12-08-2014، 22:01)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 21:58)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آهنگ خوبی؟

بچه ها ی لطفی به من میکنید؟خواهشا

خوبم اجی .  تو خوبی؟

بگـو شاید تونستیم :cool:

مممممممممرسی گلم
میشه بری تو پروفایلم ببینی چ مدت آنلاین بودم؟
خود ی مشکلی دارم نمیتونم برم
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 90
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(12-08-2014، 21:59)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 21:56)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 21:52)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه واقنی خدافظ .__.
خدافظ:|

اهنگ چطوري !؟

كم پيدايي

خوبـم تو خـوبی اجـی؟

تو چرا کم پیدایی؟ (:
اوهوم خوبم._.*..

من كه همش پلاسم انجمن 

از نگاري چ خبر !؟
خوبه!؟
دلم براش تنگيده
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، an idiot
(12-08-2014، 21:59)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بچه های دیشب که اینجا شجاعت و حقیقت بازی کردیم کسی هست؟
حالا اسم بازی رو نمیدونم مسخره نکنید

من به این شاخ شمشادی نمیبینی!!
جون بگو؟
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، hidden ninja
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=798

اعلام .. وجود کنم شمارشو بگيرم :v
ایـن کیـآ کوش؟

ی زمـآنی مآمآنم بود =))

الـآن دُشمنم =((((((( ..
(12-08-2014، 21:57)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 21:51)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 21:50)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام ^_^

به!! سلام آهنگ جون خودم
چطوری؟اونقده دوچ داشتم پخش زندتو ببینم

چطـوری؟(:

مـن خــوبـم

خخخخBig Grin

(12-08-2014، 21:56)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگـــم؟

=(

جونم اجی نویسنده خودم؟Big Grin

می تو!Wink
آهنگی تو نمیخوای این دوره واسه نویسندگی درخواست بدی!؟
دوباره بریم
اونایی که پاین سپاس بدن
بریم اونجا بازی کنیم
سر حال بیایم!
 سپاس شده توسط an idiot ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، eɴιɢмαтιc
(12-08-2014، 22:02)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 22:01)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 21:58)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آهنگ خوبی؟

بچه ها ی لطفی به من میکنید؟خواهشا

خوبم اجی .  تو خوبی؟

بگـو شاید تونستیم :cool:

مممممممممرسی گلم
میشه بری تو پروفایلم ببینی چ مدت آنلاین بودم؟
خود ی مشکلی دارم نمیتونم برم

6 روز, 23 ساعت, 12 دقیقه, 16 ثانیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، an idiot
آهنگ جان رفتی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان