امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

he he:|
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 100
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
آگهی
(12-08-2014، 22:39)دانیال۱۲۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببندش گلم

(12-08-2014، 22:37)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 22:35)دانیال۱۲۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان کی به کیه

بدو بیا خنگول
خنگ عمته من زودتر از همتون اومدم

طفلک عمع ها !!!
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(12-08-2014، 22:39)دانیال۱۲۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببندش گلم

(12-08-2014، 22:37)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 22:35)دانیال۱۲۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان کی به کیه

بدو بیا خنگول
درست صحبت کن
 سپاس شده توسط an idiot
زود بیاد دیگه

(12-08-2014، 22:40)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببندش گلم

الان کی به کیه

بدو بیا خنگول
درست صحبت کن
دیگ به دیگ میگه روت سیاه
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
بستم نامردا فاطمه غزل مائدهvahidrk

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، an idiot
(12-08-2014، 22:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببندم نبود؟»»»»

http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=95688

ببندش گلم
سایه بپرس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط an idiot
(12-08-2014، 22:21)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها؟؟؟

من مامان تو هم هستم مگ؟!!!HuhShy
عه من رفتم كار داشتم اومدم الان-_*

جونم [!?]
اره من يهو دلم مامان خواس صدات زدم ديه 
مگه بده!؟
یوهو کیه
یوهو کیستی تو ؟ دانیال تویی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان