امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

(12-08-2014، 23:25)دانیال۱۲۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angry
Angry
Angry
Angry
Angry

ای بـآ بـآ اینقــد اسپم نده دیگــه >___<

(12-08-2014، 23:23)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 23:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 23:11)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها فوتبالو دارین؟

نــه .. :|

(12-08-2014، 23:10)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دوستان.چون با گوشیم اومدم نمیتونم نقل قول بگیرم.ببخشید

مهی:شلام عزیزم خوبی!؟؟؟
پارمیدا:سلام خانوم خانوما.من هیچیم نشده.تو چت شده.فهمیدم با بابک بهم زدی!!!!!
آقا حامد:متشکرم از استقبال گرمتون.
و تمام کسایی که بهم سلام کردن ازشون مچکرم.

خوبم ^ـــ^
تو خوبی؟ >ــ^

(12-08-2014، 23:10)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

MAHYAR  HASTAM AZ GHADIMIA !
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 119

کی گفتــ ــه؟؟  >~<

جـوآب چی .. ؟ 0_0

(12-08-2014، 23:23)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز بپرس

پرسیدم .. -_- ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
آگهی
(12-08-2014، 23:23)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ._.*

دومیه اینجوری خودشو نشون نمیده

ولی تو تنم خیلی قشنگه ._.*

آره باوا من فک کنم عروس حامله هم باشه |: !

ميگم ديه /:

بعدا بپوش عكسشو پ.خ كن ^_^

نوچ نوچ نوچ بدآموزي دارن !

(12-08-2014، 23:23)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی>.<
من سلامت کردم تو محل ندادی>~<

نديدم 0.0

سلام ^_^

(12-08-2014، 23:24)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره چقدم تنها
امروز بی خدافظی رف دوباره نگرانشم

آخي ):

اون فعلا با جي افش قر كرده بالاخونه رو اجاره داده Big Grin
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(12-08-2014، 23:26)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Mahnaz : ســآیز پـآت چنده .. ؟ :||| سوال دیگه ای به ذهنم نرسید ._.25r3025r3025r30

-___- .. [×]
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، سارا بهرامپور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 119" />
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(12-08-2014، 23:28)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 23:23)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ._.*

دومیه اینجوری خودشو نشون نمیده

ولی تو تنم خیلی قشنگه ._.*

آره باوا من فک کنم عروس حامله هم باشه |: !

ميگم ديه /:

بعدا بپوش عكسشو پ.خ كن ^_^

نوچ نوچ نوچ بدآموزي دارن !

(12-08-2014، 23:23)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی>.<
من سلامت کردم تو محل ندادی>~<

نديدم 0.0

سلام ^_^

(12-08-2014، 23:24)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره چقدم تنها
امروز بی خدافظی رف دوباره نگرانشم

آخي ):

اون فعلا با جي افش قر كرده بالاخونه رو اجاره داده Big Grin
باشه *^•^*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
مگه فرقی میکنه کی اول باشه کی دوم؟؟؟
خدایا!!!میدونم گناه دارم......ولی گناه دارم!!
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(12-08-2014، 23:17)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 23:14)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 23:10)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 23:08)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 23:03)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا پسر تنها شما جواب مارو ندادیا

آقا پسر اسم داره >_<
حامد عاقا از دخترا نبینم کسی اسمشو بگه هاااا

سحر وقتی عصبانی میشود

(12-08-2014، 23:02)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ نچ نچ Sleepy

خجالت نمیکشی اینجا از این کارا میکنی !؟!

پاشین برین آمریکا Tongue

آمریکا هم هم به موقش میریم

ای دی لاینتو بده ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 119

خواهش کن بگو سحرجووووووووون آیدیتو بفرست
تا یه فکری بکنم : v

سحر جونم بده ایدیتو لطفن ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 119

از لاین بهت پیام میدم بعد منو ادد کن باشه؟

سپاس شده توسط ✘PETER✘
هیچی نیکی :|||||

الیکا!؟!
من حرف میزنم میگن چرا میزنی=||||
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ✘PETER✘
(12-08-2014، 23:29)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معتــ ـــآد .. :||
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، SPORT BOY
کوفتتون بشه بازیه.من نمیتونم بیام.¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
₩₩₩₩₩₩₩
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان