امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

(13-08-2014، 0:25)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ--خعلی بدی >.<

رونی- -غلط کرده اون بنده خدا تا بکشمش Angry

الی-- خدافس..!

چرا بدم؟ ):

اجی من فردا ک نه به فری میزنگم پس فردا ک میشه 5شنبه ساعت 1 میزنگم خوبه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 145
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، spent †
آگهی
(13-08-2014، 0:28)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 0:25)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ--خعلی بدی >.<

الی-- خدافس..!

فعلا ك كاري نميشه كرد
باس صبر كنم تا فِلِنگو ببنده

بامن حرف بزن..خدااااااااااااااااااااا ایش ...چرامن تکم؟p336
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، روناك عاشق
(13-08-2014، 0:28)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 0:24)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 0:21)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به علت خجالتي بودن داماد عروسي كنسله ._.

ملت بريد خونتون |:

دافظ .-.

خدافس ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 145

نرووووووووووووووووووووووووووووووcrying

(13-08-2014، 0:27)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SPORT BOY

@H!V$ بدرود

hanie directioner نه مرسیBig GrinBig Grin

تاروف نکن من 5 6 تا خطه دست نخورده دارم

Big GrinBig GrinBig Grinنه مرسی

نمیرم
 سپاس شده توسط spent † ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، hanie directioner
(13-08-2014، 0:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 0:27)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بابا بیخیال از این دوتا ک آبی گرم نمیشه *-_-* !
دخدره تاقچه بالا میزار ، پسره هم میشینه عینه بُز نیگا میکنه*.-.*

انتظار داره ما کار کنیم...|:

تو این دو سه دیقه چرا انقد بازدید کننده اومده از پروفم|:

پخمه ها *-_-*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط spent † ، ✘PETER✘ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
علی بخون دیگه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، spent †
ملینا ی بار دیگه اس بدی من اچو میخوام خودم خفت میکنم *-_-* !

فهمیدی !؟! *-_-*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، spent †
لامصبا سریع جواب بدید ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 145

mahyar021 باید یک سوال از mahyar بپرسد، و mahyar باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، spent †
(13-08-2014، 0:30)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 0:28)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 0:24)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 0:21)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به علت خجالتي بودن داماد عروسي كنسله ._.

ملت بريد خونتون |:

دافظ .-.

خدافس ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 145

نرووووووووووووووووووووووووووووووcrying

(13-08-2014، 0:27)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SPORT BOY

@H!V$ بدرود

hanie directioner نه مرسیBig GrinBig Grin

تاروف نکن من 5 6 تا خطه دست نخورده دارم

Big GrinBig GrinBig Grinنه مرسی

نمیرم

خواهشHeart

سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، spent †
(13-08-2014، 0:30)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه مثل قبل طرفدآر ندآریم ://
دآفس !
مگه مشهوری؟|:

نقل قول: نرووووووووووووووووووووووووووووووஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 145

بابا بیخیالِ این پسره شید زن گرف|:

حالا هی اسکی برید-_- ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ✘PETER✘ ، spent †
(13-08-2014، 0:30)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ--خعلی بدی >.<

الی-- خدافس..!

چرا بدم؟ ):

اجی من فردا ک نه به فری میزنگم پس فردا ک میشه 5شنبه ساعت 1 میزنگم خوبه؟

توخیلییییییییییییییییییییی بدی>.<

من ۱۸ سالم شه خونه شماها میام اولا بگم.... ^_^

بیشووووووووووور بد......-_-

نخیر فردا باید زنگ بزنییییییییییییی!!

جیغ میزنما بد....
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ✘PETER✘ ، روناك عاشق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان