امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

(13-08-2014، 2:25)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:22)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:20)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخي ):

هانيه جون تو چه قد بامزه اي  ///:

هميشه انقد نخ همراهته ؟ 

اگه نخ دادن سخته يه كلاف كاموا بگير با 2 تا ميل بده دست حامد برات ببافه |:

من اگه مزاحمم برم دنبال نخود سيا ؟!

دختر غیرتی خوب است ^___^

دوست می دارم
*^0^*

خوبه حالا من مسخرت بکنم؟Sad
حامد یه کلمه گفت ببین چه ذوقی کردهDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 176

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
آگهی
(13-08-2014، 2:23)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:19)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:16)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارشام این رفیقت چقد سیاهه :/ زبونشو نیگا .. مثلا خواسته ژسته خارجیارو بگیره :/

مهناز بازم بهم زد ؟ نفر بعدی کیه ..!._.

ههه این همه عکساش اینجوریه |: یه بار گفتم چزا اینجوری میکنی؟؟گفت میخوام ب طرف بفهمونم ک*لیسم ||||:

اونوقت این پسر باادب چن سالشه ؟ /=
13 |: اینسا داری اگه داری آیدیشو بگم
روزی با 20 تا دختر بزرگتر خودش میگرده دیوســ(ث)ـــــ تو اینستاش همه عکساش با دختران |:
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(13-08-2014، 2:24)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:22)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:20)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخي ):

هميشه انقد نخ همراهته ؟ 

دختر غیرتی خوب است ^___^

دوست می دارم

اخخخخخييييييييييي چ خوش اشتها
دخترم پسر غيرتي دوس ميدارد
هواشو باس داشته باشي

تو داری ب من میگی چیکار کنم ؟ 0__0
 سپاس شده توسط روناك عاشق
(13-08-2014، 2:25)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخي ):

هميشه انقد نخ همراهته ؟ 

خیلی بیشوری میدونستی؟Dodgy
حسووووووووووووووووووووودDodgy
حامد اگه بخواد با من دوست بشه دوست میشه لازم نیست من کلاف بدم دستشUndecided

آره حسودم بــــــــــــــــــــــــــــد !

اگه ميخواي روي سگيمو ببيني يكم ديگه نخ كه چه عرض كنم طناب بده تا ج*رت بدم ((=

فعلانم كه دوست تو نيس دلت عاب ^_^
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Dead Silence
(13-08-2014، 2:25)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخي ):

هميشه انقد نخ همراهته ؟ 

خیلی بیشوری میدونستی؟Dodgy
حسووووووووووووووووووووودDodgy
حامد اگه بخواد با من دوست بشه دوست میشه لازم نیست من کلاف بدم دستشUndecided

بابا چرا نمیفهمی کج فهم /:

اینا همو دوس دارن زن و شوهرن ..

تو نقش قاب عکسم نداری ... :|

نوشته هامو میبینی یاببرمت چشم پزشکی ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(13-08-2014، 2:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تین تین،من البوم کل عکسای این حامدو دیدم،خودشه ،دروغی نیس،لاینشو دارم،ولی خدایی خوشتیپه،راحتم تور شد،بسی راحت...

لاینمو داری؟0__0 عکسامو داری/؟ 0__0

کی کجا؟ 0__0
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، pesare bad
(13-08-2014، 2:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تین تین،من البوم کل عکسای این حامدو دیدم،خودشه ،دروغی نیس،لاینشو دارم،ولی خدایی خوشتیپه،راحتم تور شد،بسی راحت...

کدوم حامت ؟._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
مجرد کیه
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، pesare bad
(13-08-2014، 2:26)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:24)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:20)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:19)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 2:15)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه وضعیتت قرمزه البته ناراحت نشو منم همیشه پاهام زخمیه یبار تو فوتبال یبار با دوچرخه یبار با اسکیت یبار با.... کلی زخمیم ((:

حالا پدر مادرت برای چی میزنتت؟ 0__0

بعضی وختا به خاطره کارام بعضی وختا به خاطره بابامSad

خو چرا ب چ حقی؟ مادر پدر حق زدن ندارن .__.

نمیدونم!Undecided
وا؟ مگه میشه؟ مامان بابا حق دارن بچشونو تربیت کنن ولی من نمیدونم برای چه کاره اشتباهی تنبیه میشمSad

با حرف هم میشه تربیت کرد حالا مگه چیکار میکنی تو؟ 0__0

منم همینو بهشون میگم
به خاطره نمره ی 17_18
به خاطره تمیز کردنه خونه
به خاطره هر چیزه بیموردی
تازه بعضی وختا مامانم با بابام دعواش میشه میگیره منو میزنهUndecided

سپاس شده توسط ✘PETER✘
(13-08-2014، 2:29)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاینمو داری؟0__0 عکسامو داری/؟ 0__0

کی کجا؟ 0__0

تو نه بابا،ای دی لاین تورو من از کجا اوردم؟ولی بده ایدیتو...
یه حامد دیگس اینی که میگم،از تو ام بزرگتره،تورو ندیدم،اما اون خیلی خوجمله^.^

(13-08-2014، 2:30)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم حامت ؟._.

عکسشو دیشب نشون دادم...اسمش حامته(:
 سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان