امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

مردم هر زری که میخوان میزنن .. بعد میگن بی جنبه .. عجب :|

(13-08-2014، 8:58)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو 
کاريش ندارم._.

اگه خواهرم باشه ميکشمشاااا(:
ولي کاري به بقيه ندارم(*..)
هیچکار ؟ :||

اگه من فرد مورد نظر در دسترسم باشه انقد میزنمش که بمیره :|

مرسی ._.

سعی میکنم بهش اهمیت ندم و چرندیات یه آدم مجازی واسم مهم نباشه =)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ
آگهی
+همه از دستم شاکین(._. )

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღSηow Princessღ
پریا دلم درد میکُنههههههههههههههههههه cry girlcry girlcry girl .. ]

پریا معراج با پا اومد رو شیکمم cry girlcry girlcry girlcry girl .. ]

پریا دارم میمیرمممممممممممممم :| ]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 189
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-08-2014، 9:02)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی تو از اون موقع درگیر این گربه هه بودی..؟!((((((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=60083&page=16

رضآ..|: نمیدونم چن سالت بود قبلا..ولی سلام میکردی..>_<
-_-

بی سلام با کلاس تره..-_-

سلام کنم میگن برای سپاس سلام میکنه-_-

(13-08-2014، 9:02)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم هر زری که میخوان میزنن .. بعد میگن بی جنبه .. عجب :|

(13-08-2014، 8:58)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو 
کاريش ندارم._.

اگه خواهرم باشه ميکشمشاااا(:
ولي کاري به بقيه ندارم(*..)
هیچکار ؟ :||

اگه من فرد مورد نظر در دسترسم باشه انقد میزنمش که بمیره :|

مرسی ._.

سعی میکنم بهش اهمیت ندم و چرندیات یه آدم مجازی واسم مهم نباشه =)
حقیقت محض ._. ..

ولی خب یکم رک گفتم._. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-08-2014، 9:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 8:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر ملت بی جنبه شدن-_-..

من رقاص-_-
پري مطرب_-_

شما چي؟(:

من عاقل._. ..

ی مشت رقاص دور مارو گرقتن-_- ...

|:

دلتم بخواد-_-

....
پري اون گربه يه گربه ديگه بود||:
مردم دورشونو رقاص گرفته مارو گربه|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ
(13-08-2014، 9:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا دلم درد میکُنههههههههههههههههههه cry girlcry girlcry girl .. ]

پریا معراج با پا اومد رو شیکمم cry girlcry girlcry girlcry girl .. ]

پریا دارم میمیرمممممممممممممم :| ]

دلت درد میکنه ؟! چه دردی..؟!+_+ اگه مشکل اونه یه چیزی بگم برو بخور درمـآن شی..!!!!Smile

خواهـره من قرار بود عقدش فردا باشه..که بهم خورد..|: پس بچه ی خواهرم به تاخیر افتـآد..^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 9:02)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان عکس بچگياشو برات فرستادم||:

باشِ ..

ب نظر شُما صبونه بخورم یا نَ ؟ ._.

(13-08-2014، 9:06)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت درد میکنه ؟! چه دردی..؟!+_+ اگه مشکل اونه یه چیزی بگم برو بخور درمـآن شی..!!!!Smile

خواهـره من قرار بود عقدش فردا باشه..که بهم خورد..|: پس بچه ی خواهرم به تاخیر افتـآد..^_^

چیز شُدم .. بعد ایندفعه خیلی بد چیز شدم ._.

من چیزی نمیتونم بخورم ..

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 189
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-08-2014، 9:05)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 9:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 8:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر ملت بی جنبه شدن-_-..

من رقاص-_-
پري مطرب_-_

شما چي؟(:

من عاقل._. ..

ی مشت رقاص دور مارو گرقتن-_- ...

|:

دلتم بخواد-_-

....
پري اون گربه يه گربه ديگه بود||:
مردم دورشونو رقاص گرفته مارو گربه|:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 9:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 9:02)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان عکس بچگياشو برات فرستادم||:

باشِ ..

ب نظر شُما صبونه بخورم یا نَ ؟ ._.

(13-08-2014، 9:06)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چیزی نمیتونم بخورم ..

-_-
پري بيا فيس
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(13-08-2014، 9:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چیزی نمیتونم بخورم ..

برو بخـور..بدنت به یه قندی نیـآز داره..!Rolleyes

گوشیو بده مامانت من یه چار تا نسخه برات بپیچم..!!!(((:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان