امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

(13-08-2014، 9:17)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه اینجا بگم یا تو پ. خ..؟!

من ._. ؟

واس من فرقی ناره هرکدوم خودت راحت تری ._. !
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ
آگهی
(13-08-2014، 9:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بُکش بُکشیه ._. ..

ببین خودت داری..یه جوری حرف میزنی که کسی بهش بربخوره..|:

انسان بآش..!!vahidrk
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
خو بگو قيصر ||:
امضامو (:

هعي
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(13-08-2014، 9:22)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه با این فاطمه بودم..نه تو..|:

دایرشکن..فاطمه..: مادربزرگه منم پریروز فوت کرد|: کلن همه چیه ما کنسل شد..!! تولده من که خوبشه...!>_<
وای خدا من تولد میخوام جیغغغ >_< cry girl

آ رضا تو هم بیا ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ
نسخه خرآبه..!!!ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 191
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-08-2014، 9:24)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 9:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بُکش بُکشیه ._. ..

ببین خودت داری..یه جوری حرف میزنی که کسی بهش بربخوره..|:

انسان بآش..!!vahidrk
چی گفتم مگه:|؟!
(13-08-2014، 9:27)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 9:22)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه با این فاطمه بودم..نه تو..|:

دایرشکن..فاطمه..: مادربزرگه منم پریروز فوت کرد|: کلن همه چیه ما کنسل شد..!! تولده من که خوبشه...!>_<
وای خدا من تولد میخوام جیغغغ >_< cry girl

آ رضا تو هم بیا ._.
-_-

(13-08-2014، 9:28)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه خرآبه..!!!ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 191

نسخه درسته اسپم نده Dodgy

چ حال میده اینطوری حرف بزنی._. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღSηow Princessღ
(13-08-2014، 9:23)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 9:17)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ._. ؟

1) مفنامیک اسید..!*_* اینو که دیگه همه میدونن..!!!
2) درد شدت گرفت..ژلوفن..400
3)اینارو خوردی و اثر نکرد..>_< یه لیوان آبجوش..دآرچین و پـونـرو خالی میکنی توش..!^_^
4) اگه هیچ کدوم اینا اثر نکرد..میتونی سرتو بکوبی به دیوار..!!

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 191
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-08-2014، 9:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
از خداتم باشه الاغ -_-

پس به عرفان بگو تولدمه سه شنبه ._. ..

میتونه بیاد ._. زنگ بزنه آدرس بدم v:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
(13-08-2014، 9:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه درسته اسپم نده Dodgy

چ حال میده اینطوری حرف بزنی._. ..
ببند دهنتو بـآو...!!!!من خودم این کـآرم..!!!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 9:32)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 9:23)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ._. ؟

1) مفنامیک اسید..!*_* اینو که دیگه همه میدونن..!!!
2) درد شدت گرفت..ژلوفن..400
3)اینارو خوردی و اثر نکرد..>_< یه لیوان آبجوش..دآرچین و پـونـرو خالی میکنی توش..!^_^
4) اگه هیچ کدوم اینا اثر نکرد..میتونی سرتو بکوبی به دیوار..!!

الان حس میکنه دکتره ._. ..

(13-08-2014، 9:33)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
از خداتم باشه الاغ -_-

پس به عرفان بگو تولدمه سه شنبه ._. ..

میتونه بیاد ._. زنگ بزنه آدرس بدم v:

-_-

حرف زشت نزن...

عفت کلام داشته باش-_- ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان