امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2

تا من نظر خواهی کردم همه رفتنن -__- !
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2 11
آگهی
(14-08-2014، 1:31)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:30)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:24)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:24)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:20)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

elsa

آخی
یاده فروزن افتادمBig Grin

khob esmesh che rabti be man dare

بابا مگه فروزن رو ندیدی؟
السا نقشه اصلی رو داره
ملکه السا

aha ono migi azash badam miyad

وا؟
اصلا ولش بابا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسم فاميل بزنين (:
(14-08-2014، 1:34)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:20)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا این امیر و ارشام ظهر داشتن غیبت مارو میکردن -_-

از بالا خبر اومد -_-

میگه تینا مغروره .. :|

شما رو س ن ن !!

غیبت ما؟من وتو؟
چی میگفتن؟
کدوم امیر؟

امیر ۳۰۳ :| با ارشام که گذاشتیش تو ذخیره :|

ی مشت چرندیات .. -_-

دیگه تو لیس نیس،خیلی اسکل بود،من الان یه دونه شوخر دارم،عاشخشم^.^
یارو میخواد از تهران بیاد ببینتم^.^میگه خیلی خوشگلم^.^
عاشخمه^.^
حامد ؟! :|

اره^.^
اشتب نشه ها!حامد من یکی دیگس...پسر تنها نیس...
 سپاس شده توسط Dead Silence
کیانا ت بگو خوبه یا نه -__-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(14-08-2014، 1:32){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ((:

به سلام همشهری

(14-08-2014، 1:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:29)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:20)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون^.^
میدونم خودم^.^
اصن مگه میشه خوشحال نشین؟؟؟؟؟
نهههه-__-

آره تا تو رو می بینیم 
مشغول به رقص و پایکوبی میشیم Big Grin

اصن من موجود فوق دوسداشتنی هستم^.^
در مورد لیست دوستان ممنون که ادد کردی

باس زودتر میکردم...
میخوای من جواب ندم
چون داری جواب چند نفرو همزمان میدی
اینطوری خسته میشی
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(14-08-2014، 1:37)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا ت بگو خوبه یا نه -__-

چی؟؟
سلـام ..

(14-08-2014، 1:30)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها میاین اسم فامیل؟
آره عزیز 
لینک بده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان