امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2

(14-08-2014، 19:11)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:08)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلَم برآ همتون تنگ شُده .. ): .. !

یه لحظه فکر کردم تو منی -_-

^_^

سلآم رژ :*

سَلام عشق ^_-*
رژینآ :|
مآ یک نفریم در دو پروفآیل -_-* !
مگه نَع اون یکی قُل مَن ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2 98
 سپاس شده توسط GαяBagє Gιяℓ
آگهی
هعیییییییییی
عروس خانومDodgyDodgy
گفتم از اهورا خبر داری یا نه؟؟؟؟؟DodgyDodgy
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(14-08-2014، 19:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
شیوا که فقط گ.آ میبنده ^_^ .. ||
تصمیم گرفتم مثل پریا دل رحم باشمbathtime

:|||| !

بیاید همتون مثله آوا فقط ارسال ویرایش کنید ^_^ :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ
رژینا با دیوار حرف زده بودم بهتر از تو جواب میداد..!|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، hidden ninja ، Thyme ، † αƖιєη †
(14-08-2014، 19:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:01)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانآ..!+_+

شیوا رو ولش کن..!! بالاخره دلش خوشه..دیگه..!!!Big Grin یه نمه..هم شیرین میزنه..!*_*

جون رکسانا ؟ <:

مادر شوورمه نمیشه :V |||: ..

خیلی هم عذابم میده :|| ..

شیوا ماله این حرفا نیس..!^_^

جزغله بچه بود هی بهش پس گردنی میزدیم..!^_^
هوی بزغاله 25r30
(14-08-2014، 19:12)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریاااااااااا جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغ این یارو روباز کن تارا اشتباهی بستش قول داده

خانوم مدیر چی شد؟؟؟
الان الان دارم براتون توضیحات کامل میدم تا 20مین دیگه برات میفرستم تاپیکوAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط hidden ninja ، ღSηow Princessღ ، † αƖιєη †
خانوم مدیر......
خانوم مدیر....
خانوم مدیر.....
چی شد اون قضیه؟؟
رکیی T_T

فقد به تو گفتم اون موضوعو به کسی نگی آ :|
 سپاس شده توسط hidden ninja ، † αƖιєη †
آوا پروفایلمون رو تغییر بدیم ؟! ._.

خسته شدم ^_^ :*
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط hidden ninja
(14-08-2014، 19:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
شیوا که فقط گ.آ میبنده ^_^ .. ||
تصمیم گرفتم مثل پریا دل رحم باشمbathtime

:|||| !

بیاید همتون مثله آوا فقط ارسال ویرایش کنید ^_^ :|
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2 98 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘
اسمت چیه؟؟/
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط hidden ninja
(14-08-2014، 19:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:01)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانآ..!+_+

شیوا رو ولش کن..!! بالاخره دلش خوشه..دیگه..!!!Big Grin یه نمه..هم شیرین میزنه..!*_*

جون رکسانا ؟ <:

مادر شوورمه نمیشه :V |||: ..

خیلی هم عذابم میده :|| ..

شیوا ماله این حرفا نیس..!^_^

جزغله بچه بود هی بهش پس گردنی میزدیم..!^_^

که اینجوریه ؟ <<<:

تو شیوا رو میزدی ؟ 0_0 (((:

من دیگ حرفی ندارم <<<<<<<: ..

شیوا دست به محروم حرف نداره <: ..
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان