امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2

(14-08-2014، 19:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:12)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا خبری از اهورا داری؟؟

چرا <: ..
 ببخشیدااااااااااااا.
داداشمه...........
Blush
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
(14-08-2014، 19:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ماله این حرفا نیس..!^_^

جزغله بچه بود هی بهش پس گردنی میزدیم..!^_^
هوی بزغاله 25r30

[/quote]
ها..؟!چیه..؟!

یادت رفته..چقدر تو و ماکان و مسقره میکردیم..؟!^_^ ماکان هی برات عکس درست میکرد..؟!+_+

(14-08-2014، 19:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که اینجوریه ؟ <<<:

تو شیوا رو میزدی ؟ 0_0 (((:

من دیگ حرفی ندارم <<<<<<<: ..

شیوا دست به محروم حرف نداره <: ..
بلـه..!! من و فرید و تارا زیاد شیوارو میزدیم..18

شیوا بره چی بچرو از خودت ترسوندی..؟!._.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، † αƖιєη †
(14-08-2014، 19:18)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا کسی اهل شیراز هست؟؟؟
من سربازی اون جا اعزام شدم!!
من هستم....................
(14-08-2014، 19:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:17)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان:p325:
جواب نمیدی؟؟؟؟باهات قهرم:rum:

ج داددددددددددددددددمممممممممممممممممممم

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
(امروز 08:43 PM)الیکا0 نوشته شده توسط: نوشته است:مامان شیوا........
امیررضا* پسرته؟؟

نه من خالشمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2 100
آورین مامانم...........آی لاو یوHeartHeartHeartBig GrinBig GrinBig Grin
(14-08-2014، 19:14)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژینا با دیوار حرف زده بودم بهتر از تو جواب میداد..!|:

هیشکی استقبال نکرد:|
نمیزارم._.
 سپاس شده توسط hidden ninja ، ღSηow Princessღ
عجب دختریم من!!!!!
نمیدنم خواهرا و برادرام کیان................Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط hidden ninja
(14-08-2014، 19:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکیی T_T

فقد به تو گفتم اون موضوعو به کسی نگی آ :|

خیالت جمع ._. ..

(14-08-2014، 19:15)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
شیوا که فقط گ.آ میبنده ^_^ .. ||
تصمیم گرفتم مثل پریا دل رحم باشمbathtime

:|||| !

بیاید همتون مثله آوا فقط ارسال ویرایش کنید ^_^ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2 100 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘
اسمت چیه؟؟/

(14-08-2014، 19:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:13)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان شیوا........
امیررضا* پسرته؟؟
نه من خالشمAngel
(14-08-2014، 19:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 19:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
شیوا که فقط گ.آ میبنده ^_^ .. ||
تصمیم گرفتم مثل پریا دل رحم باشمbathtime

:|||| !

بیاید همتون مثله آوا فقط ارسال ویرایش کنید ^_^ :|

اون از من یاد گرفت عزیزم bathtime

کی از ایمان بهتر ؟ :| بیاید مثله این خیلی دل سنگ باید .. فقط تذکر بدید :| ..

(14-08-2014، 19:16)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همزاد آوام :|

دروغ گو .. cry girl

راستی سلام <:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
خانوم مدیر...
خانوم مدیر.....
خانوم مدیر.....
کلی صدا کردم!!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
(14-08-2014، 19:18)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: که اینجوریه ؟ <<<:

تو شیوا رو میزدی ؟ 0_0 (((:

من دیگ حرفی ندارم <<<<<<<: ..

شیوا دست به محروم حرف نداره <: ..
من؟کی؟اگه ب محرومیت باشه توام الان باید محروم باشیbathtimeBig Grin

شیوا T_T ..

تو تا حالا 2 بار امیر رو محرومیدی :| ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
عروسمونو ( رکسانا ) رو دوست دارم.HeartHeartHeart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان