امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2

(14-08-2014، 21:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن نفرتش از من جوریه که اگه منو خدای نکرده یه جا ببینه میکشه-_-!.___.

افراد فلش هم همین حسو به من دارن .-.

تک تکشون .-.

کل لیست اعضا حتی خودم -_- !
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
آگهی
(14-08-2014، 21:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تک تکشون .-.

من ندارم:|
جمع نبند:|
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη †
(14-08-2014، 21:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:31)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:27)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چه جهنمی هستی?
این الفاظ اینگلیسی تو جمله هم معنی پیدا میکنن
این جملت الان تو موقعیت خاصش خیلی بی ادبانس:|

نه خير اين جمله بالآي  رو غلط گفتي ولي ميدونم بي أدبانه است  ميخواستم سطح اطلاعاتتون رو بدونم

اصلا ترکیب جمله غلطه:|

من تا حالا نشنیدم who  رو این شکلی به کار ببرن!
نه ببخشيد ولي غلط نيست اگه ميخواي معني درستش رو بگم ولي بده ها
نچ نگو
:|
من هنوزم به ترکیبش اعتماد ندارم
-_-

معنیش میشه»»»»»»»»»» تودیگه بوق کدوم بوقیBig Grin:cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(14-08-2014، 21:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تک تکشون .-.

تو هیدن هسی ؟ :>

امضا میدی ؟ ._.

زنت نمیزاره ازت امضا بگیرم :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
سلام.../"
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(14-08-2014، 21:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوو ._. ..

بچه ها و دوستایه گُلم ._. ..

من از همین الان خدافسی میکنم ._. ..

که بی خبر نباشه ._. ..

فردا :| .. یا ابلفض ._. ..

خوو ادامه بدین بحثو (: .. |:

چیرا ؟ (..*)

هیچی ._. ..

بیخیال ._. ..

راستی بیا پ.خ |: ..
 سپاس شده توسط First Star
نقل قول: خسته نباشی ._.

کلمات رکیک ؟ ._.

بکن :|

مسائل پ.خ چه ربطی به اسپم داره؟ ._.
مهرزاد بیداری؟bathtime

معنی شکلکه بود برا رکی نه براتو:cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، † αƖιєη †
(14-08-2014، 21:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تک تکشون .-.

تو هیدن هسی ؟ :>

امضا میدی ؟ ._.

زنت نمیزاره ازت امضا بگیرم :|

من متعلق به همم-___-
الان خستم:|امضا حس ندارم
بیا عکس بگیریم:tos:
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη †
(14-08-2014، 21:36)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:31)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:27)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خير اين جمله بالآي  رو غلط گفتي ولي ميدونم بي أدبانه است  ميخواستم سطح اطلاعاتتون رو بدونم

اصلا ترکیب جمله غلطه:|

من تا حالا نشنیدم who  رو این شکلی به کار ببرن!
نه ببخشيد ولي غلط نيست اگه ميخواي معني درستش رو بگم ولي بده ها
نچ نگو
:|
من هنوزم به ترکیبش اعتماد ندارم
-_-

معنیش میشه»»»»»»»»»» تودیگه بوق کدوم بوقیBig Grin:cool:

افرين اين درسته
#Bad faz#
نقل قول: دو ور بيا..

جون من یکی اینو ترجمه کنه :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان