امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2

شیوا ی سوالی.../"
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
بدرود bathtime

برید لایک بدید»»»»»»»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ۞✿آپلود سنتر اختصاصی فلشخور(عکسخور)ونحوه ی کاربا آنღ ۞✿
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، † αƖιєη †
(14-08-2014، 1:06)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam:cool: 22222222222222222
 سلام
(14-08-2014، 21:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن نفرتش از من جوریه که اگه منو خدای نکرده یه جا ببینه میکشه-_-!.___.

افراد فلش هم همین حسو به من دارن .-.

تک تکشون .-.

کل لیست اعضا حتی خودم -_- !

من ندارم:|
جمع نبند:|

تو هیدن هسی ؟ :>

امضا میدی ؟ ._.

زنت نمیزاره ازت امضا بگیرم :|

اره هیدنه .-. ..

نه نمیده .-. ..

|:

چون تویی ._. ..

مهراد یه امضا بهش بده ._. ..
 سپاس شده توسط First Star
(14-08-2014، 21:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دو ور بيا..

جون من یکی اینو ترجمه کنه :|

دختر بیا(((:

ب زبون لریش((:

لر نیستما:|
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(14-08-2014، 21:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خسته نباشی ._.

کلمات رکیک ؟ ._.

بکن :|

مسائل پ.خ چه ربطی به اسپم داره؟ ._.
مهرزاد بیداری؟bathtime

معنی شکلکه بود برا رکی نه براتو:cool:

بیدارم :/

پ.خ رضا رسید ؟ :V

شکلک خالی باعث سنگین شدن سرور میشه ---> رو سرعت منم تاثیر میزاره در نتیجه معنیش به منم ربط پیدا میکنه .____. :V
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(14-08-2014، 21:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خسته نباشی ._.

کلمات رکیک ؟ ._.

بکن :|

مسائل پ.خ چه ربطی به اسپم داره؟ ._.
مهرزاد بیداری؟bathtime

معنی شکلکه بود برا رکی نه براتو:cool:
مهرزاد به خودش شک داره :v :| ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ∆ MeRzaD ∆
(14-08-2014، 21:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود bathtime

برید لایک بدید»»»»»»»

ღ ۞✿آپلود سنتر اختصاصی فلشخور(عکسخور)ونحوه ی کاربا آنღ ۞✿
سلام چت میکنی
(14-08-2014، 21:38)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:36)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:31)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا ترکیب جمله غلطه:|

من تا حالا نشنیدم who  رو این شکلی به کار ببرن!
نه ببخشيد ولي غلط نيست اگه ميخواي معني درستش رو بگم ولي بده ها
نچ نگو
:|
من هنوزم به ترکیبش اعتماد ندارم
-_-

معنیش میشه»»»»»»»»»» تودیگه بوق کدوم بوقیBig Grin:cool:

افرين اين درسته

عزیزم من مترجمم زیرنویس میدمAngel

(14-08-2014، 21:38)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ی سوالی.../"
جانم؟:cool:
Channel
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ∆ MeRzaD ∆
(14-08-2014، 21:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 21:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن نفرتش از من جوریه که اگه منو خدای نکرده یه جا ببینه میکشه-_-!.___.

افراد فلش هم همین حسو به من دارن .-.

تک تکشون .-.

کل لیست اعضا حتی خودم -_- !

من ندارم:|
جمع نبند:|

تو هیدن هسی ؟ :>

امضا میدی ؟ ._.

زنت نمیزاره ازت امضا بگیرم :|

اره هیدنه .-. ..

نه نمیده .-. ..

|:

چون تویی ._. ..

مهراد یه امضا بهش بده ._. ..
-_-!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان