امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2

(14-08-2014، 22:26)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلش باز بود ندادی منم گفتم-_-
بقیه پ چرا دادن.؟-_-آخی رمان چیشد.؟=)

خــب منمـ نبودمــ |: از روزی کـه اومدمـ پ.خ دادمــــــ ولی پر بود -_- بعدمـ خیلی چیزی /:

تمــومــ شــد (: |:
 سپاس شده توسط parmida.a
آگهی
(14-08-2014، 22:23)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 22:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 囧
ا قیافت خوشم اومد-_-

متشکرم -___-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، parmida.a
(14-08-2014، 22:26)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 22:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 22:19)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 22:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم نوشیکآ آخه برآچی دیستری ریلیشن شیپ بکنیم مگه مریضیم |: «:

(14-08-2014، 22:15)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی زحمت خفه شو : ))

اول شمآ (=

خانوما مقدم ترن : |

تو این مورد عآقآیون خیلی مقدم ترن |:

عاخه من خفه شم ک بیوه میشی :|

جنآب محترمه مآ خودمون عآقآ دآریم شوور نشو خوآهشا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2 147
خفه شدن به بیوه شدن ربط داره.؟:0

مهناز بسته.!:|
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи► ، ըoφsիīkα
(14-08-2014، 22:26)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 22:20)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و سلام بر کاربران حاضر در اینجا
علیک !

(14-08-2014، 22:21)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟؟
اول فارسیتو خوب کن بعد اینگیلیسی بنویس :v
تیکه هیچکس به یاس Smile)

خو اگه من خصوصی کارت داشته باشم چی : |
فارسی به کارم نمیاد .^.

چ کار خصوصی ای ؟

الان چی نوشتی اون بالا فُش ک نیس :|

همون کاره خصوصی :|
اگه میخواستم اینجا بگم ک نمیشد خصوصی دخترم

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فک کنم بستــن پ.خ ویروس شده :|
._.

آخه نم بدون هیچ دلیلی و یهویی بسدم :||
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
بــه درکــ -_- پــارمیدا رو گــوش نــده حــرفشــو
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، parmida.a
(14-08-2014، 22:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 22:23)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 22:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 囧
ا قیافت خوشم اومد-_-

متشکرم -___-
لطف زیادی کردم گفتم-_-
خواهشمندم-_-
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، Jack Daniel'ѕ
ما که پیر شدیم تو این انجمن
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(14-08-2014، 22:28)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شدن به بیوه شدن ربط داره.؟:0

مهناز بسته.!:|

همینو بفرمآ |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط parmida.a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان