امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2

(15-08-2014، 1:20)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدییییییییین مهی کودوم گوریع؟؟؟؟:/

مثلن بت سلام کردما خره من!!!!

به هم احترام بزارین بابا

این چ طرزشه آخه؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2 182
آگهی
(15-08-2014، 1:24)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:21)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:20)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:14)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2339214 dateline=1408054312][quote pid=2339204 dateline=1408054125][quote pid=2339202 dateline=1408054051]
(15-08-2014، 1:05)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

to vaghti too ab hasti chejori mahi giri mikoni
همچنان که در حال حمام کردن هستمbathtime
با دست ماهی ها رو می گیرمfishing
to vaghti hamom mikoni khob bayad shampo bezani bad ba che dasti mahi migiri
با یک دست شامپوbathtime با دست دیگه ماهیگیری می کنمaquarium

be jane khodam nemishe ke UndecidedTongue

چرا نمیشه آیسان؟
من که می تونم
[/quote]

?????aysan ba ki bodi
[/quote]
ببخشید اشتباهات لفظی دیگه
السا 
درست گفتم
[/quote]

are vali aysan ba elsa che rabti dareHuh

be ham fosh bedim ke bahal tareBig Grin
آیدین چن صفه پیشه....:/
اتفاقن کلی ذوق کردم ک الان خر سواری میکنم!!!!!خخخخخخ

الی خعلی باحال بود...همچین پسری دوس شدن داره هاااااا
منم ازین کیس هاداشتم
سايه اين همينه :| ولش كن :|

:| فرشته حالت خوبه؟:|
(15-08-2014، 1:23)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:22)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:20)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

yeki omade be man mige bia anjomane man modiret mikonam raftam omade behem mige mikhastam too anjomane ....begam goftam shayd mahrom besham mikhastam too felashkhor begam goftam shayad baz mahrom besham vali inja dige behet migam ba man dost mishiBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

چی شد؟

آخرشو نفهمیدم :297:

کی با کی دوست بشه؟:297:

ye pesare khol mikhast ba man dost beshe
آها حالا گرفتم
(15-08-2014، 1:24)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:19)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:14)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع....-__-
عاغام چن روزه اینقدر کارمیکنه ک خسته میشع!!امروز چن بار خون دماغ شد....

میگم خالت خیلی بده؟؟
میگ:ن بابا....فقط مغزم پریود شده!!!!

آخه ی طفلک

تو چـــــــــن سالته ک شوهر داری؟

۱۸...شوهرم نی هنو:/
دوس پسروخواستگارمه...
البته ازنظرمن شوهرم هس...

ولی ازنظر خونواده هنوز در دست بررسیه!!!

آخه نازی

ماهم یکی داریم خیر سرش اخلاق نداره
(15-08-2014، 1:27)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ازین کیس هاداشتم

dashtim harf mizadim yeho raft mano ham modire anjomane gofto go azad kard khodam behesh goftam
(15-08-2014، 1:25)قه sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:20)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدییییییییین مهی کودوم گوریع؟؟؟؟:/

مثلن بت سلام کردما خره من!!!!

به هم احترام بزارین بابا

این چ طرزشه آخه؟

دارم ابراز علاقه میکنم خووووووو...-__-

من وآیدین خععععععلی همو دوس داریم آخهo_O
جون عمه بزرگم!!!

عمه هم ک خبردارین؟؟
رسوای دوعالمهههههه بدبخت
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
baba be ham fosh bedin bahaleBig Grin
(15-08-2014، 1:25)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:24)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:21)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:20)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 1:14)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2339214 dateline=1408054312][quote pid=2339204 dateline=1408054125][quote pid=2339202 dateline=1408054051]همچنان که در حال حمام کردن هستمbathtime
با دست ماهی ها رو می گیرمfishing
to vaghti hamom mikoni khob bayad shampo bezani bad ba che dasti mahi migiri
با یک دست شامپوbathtime با دست دیگه ماهیگیری می کنمaquarium

be jane khodam nemishe ke UndecidedTongue

چرا نمیشه آیسان؟
من که می تونم

?????aysan ba ki bodi
[/quote]
ببخشید اشتباهات لفظی دیگه
السا 
درست گفتم
[/quote]

are vali aysan ba elsa che rabti dareHuh

be ham fosh bedim ke bahal tareBig Grin
[/quote]

اشتباهات تایپیه 

ببخشید دیگه 

من باید 1 ساعت دیگه برم ی جایی
اصلا هم حالم خوب نیست
(15-08-2014، 1:27)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ازین کیس هاداشتم
آخه ی بیچاره آیدین هیچیم بهت نمیگه
(15-08-2014، 1:27){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سايه اين همينه :| ولش كن :|

:| فرشته حالت خوبه؟:|

آخه ی...

درکت میکنم عزیزم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان