امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

دوتا سپاس اه-__-
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، First Star ، Mason
آگهی
(16-08-2014، 16:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 16:56)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه داداش ما با همچین ادمایی در نمیوفتیم

تو خاص :|

(16-08-2014، 16:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hi

._.

چشام درست میبینن O_o

عرفان :||||||||||||||||||||||||
پ ن پ تو خاص
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
سلـآم مرضیهـ & عرفـآن :|| ..
 سپاس شده توسط Roxanna ، ERF@N ، Brooklyn Baby
(16-08-2014، 16:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 16:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 16:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

شهرام کنترل پنل من فیلتره :||||

:O

:|||||||||||||||||||||| ؟

یه بار دیه امتحان کن o_o

هزار بار امتحان کردم :||||||||||||
طوری نیست ! تو کنترل پنل که چیزی نی :×

به صابر بگو حتما !
 سپاس شده توسط ERF@N
سلام ..
 سپاس شده توسط Mason ، ERF@N ، [ niki ]
(16-08-2014، 16:58)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 16:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد تو زیبا ابراز علاقه میکنی (((((: !
آره ، آره ^_^*

هر کیو دوس دآرم بهش فُحش میدم -_-

آخی ...

نازی نازی‌چقد تو مهربونی *^•^* ! |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Roxanna ، ✘v!☻lent girl✘
تازگیا خودمو سیب زمینی سرخ کرده احساس میکنم /:
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘ ، Roxanna ، ERF@N
(16-08-2014، 16:59)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم یه چیزی کوفت کنم الان میام ^_^
پیشـــآپیش کوفــت جآن :||
 سپاس شده توسط Roxanna ، ERF@N
(16-08-2014، 17:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

لوکاس (((((: !

صب چ دعوایی کردما ... P; !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(16-08-2014، 17:01)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازگیا خودمو سیب زمینی سرخ کرده احساس میکنم /:

عشق من ؟ ^_^
 سپاس شده توسط Roxanna ، Mason ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان