امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(16-08-2014، 17:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی منو دوست داره سپاس بزنه هرکی هم دوست نداره کامنت بزاره ببینیم کیا بیشترن(.. )

کاره همیشگی ._.
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، ( lιεβ )
آگهی
(16-08-2014، 17:03)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:01)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازگیا خودمو سیب زمینی سرخ کرده احساس میکنم /:

عشق من ؟ ^_^

جانم ؟ ^_^ :|||

و عشق من .. اوووف ماه رمضون همش سیب زمینی کوفت کرد .-.

سیب زمینی سرخ کرده عشق منه cry girl

خوردیشون cry girl

دلت اومد ؟ cry girl
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mason
(16-08-2014، 17:01)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 روز پیش تولدم بود :|cry girl

مگه فردا27مرداده؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 48

سپاس شده توسط Roxanna ، ERF@N
~RÕK$ÀÑÂ~ ، SomeOne × ، First Star ، amir303

یه همجنس بازپیدا شدSmile
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، First Star ، Roxanna ، # αпGεʟ ، Mason
لُطفـا بهـ من سپآس رنگی بدهید =))))))))) ..
 سپاس شده توسط Roxanna ، Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، ERF@N ، First Star
(16-08-2014، 17:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:01)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی ... !

تولدت مبارک ._.* !
تَنکس  :|cry girl
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ERF@N
(16-08-2014، 17:05)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی ... !

تولدت مبارک ._.* !
تَنکس  :|cry girl

خواهش ._.* ! .-.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Roxanna
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/82dk8pz10cmugakt17gf.png

چیکار کنم ؟ :|

دارم با ایمان میحرفم !
 سپاس شده توسط Mason ، First Star
(16-08-2014، 17:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:00)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 16:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 16:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 16:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

شهرام کنترل پنل من فیلتره :||||

:O

:|||||||||||||||||||||| ؟

یه بار دیه امتحان کن o_o

هزار بار امتحان کردم :||||||||||||
طوری نیست ! تو کنترل پنل که چیزی نی :×

به صابر بگو حتما !

چیییییییی ؟ :||||

همه ی زندگی من توی پنلمه >_________________<
مگه من فیلترش کردم ؟ باو اومدن سایت دانلود اهنگ مورد علاقه منم فیلتر کردن !

منم نفرینشون کردم چاه توالتشون فیلتر شه cry girl
 سپاس شده توسط ERF@N ، Roxanna ، First Star
(16-08-2014، 17:04)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه فردا27مرداده؟
نیدونم cry girl
 سپاس شده توسط ERF@N ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان