امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(16-08-2014، 17:10)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا واسم تولد نگرفتی :|cry girl

خوشبختم رکسانا ! من نا پدریت هستم ! =)
 سپاس شده توسط Roxanna ، ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(16-08-2014، 17:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه حرف میزنن ی خط سپاس های رنگو با رنگ میگیرن خو منم میخوام crying

میخوای تو وبت نظر بدی خر کیف شی ؟ 497
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، Roxanna
(16-08-2014، 17:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ! اون برا خوردنه ._.

بی وجدان T_T

خودتو خوردی ؟ /:

مگه چیزی واسه خودش میمونه؟ ¬¬

چرا نمونه میمونه -_-

همشو میخورین._.
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mason
(16-08-2014، 17:11)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:09)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَمن بودم ._.* .. رضا بود .. :| !

بی معرفت
قهری؟

جیغغ .. !

من ؟ من ؟ مننننننن؟ >_< :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
امروز ادامس گرفتم .. همه شونو به طو رحرفه ای در چن جای مخفی گذاشتم .. مامانم در برابر من هیچ استعدادی نداره !

فر دیگه خز شده :301:
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، First Star
(16-08-2014، 17:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:10)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا واسم تولد نگرفتی :|cry girl

خوشبختم رکسانا ! من نا پدریت هستم ! =)
واقعا ..؟

خوشبختم ^_^
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mason
شهرام .. تُ رفتی بابای همه شُدی .. cry girl

پَ من چی ؟ .. cry girl
 سپاس شده توسط Roxanna ، Mason
(16-08-2014، 17:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 17:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ! اون برا خوردنه ._.

بی وجدان T_T

خودتو خوردی ؟ /:

مگه چیزی واسه خودش میمونه؟ ¬¬

چرا نمونه میمونه -_-

همشو میخورین._.
مگه ما گاویم :|||||

رزی سیب زمینی سرخ کرده :v

برو اونور جلو چشمم نباش گشنمه میخورمت ((((=
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mason
(16-08-2014، 17:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز ادامس گرفتم .. همه شونو به طو رحرفه ای در چن جای مخفی گذاشتم .. مامانم در برابر من هیچ استعدادی نداره !

فر دیگه خز شده :301:
کُجــآ گُذآشتی؟ =)))))))) ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Roxanna ، Mason
hibathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط First Star ، Roxanna ، ✘v!☻lent girl✘ ، # αпGεʟ ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان