امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

.____.
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
 سپاس شده توسط First Star ، Roxanna ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(16-08-2014، 18:09)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:4chs:

نورررررررریSmileSmileSmileSmileSmile

مرضی TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

مرضی =))))))))))))))))))))))))

رها روانیتم آ ^_^
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(16-08-2014، 18:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ϩoмeOиᴇ ×

نظر ؟ (.. )

روسی نوشتی اسمتو؟
عالیه نظر منو بخوایUndecided
 سپاس شده توسط Mason ، ~ CrAzY HuMaN ~
خدافِس ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 71
 سپاس شده توسط τοxικ ، First Star ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
مامی بزررررگ ^_^*
 سپاس شده توسط First Star ، Mïņ̃†êR ، ✘v!☻lent girl✘
(16-08-2014، 18:06)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:05)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:02)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تفنگ های AK47یا همون کلاش نیکوف , و با SICH یا همون سیچBig Grin خیلی خوب تیر میزنم
آفرین....با cz100 چطور؟
به پای من نمیرسی...همچین میزنم که یارو تا به خودش بیاد مرده....
مدله اسلحمم c100 هست ....خیلی خوبه...

کدومه؟Huh
اسم فارسی بگو شاید فهمیدم من همه اسلحه هارو میشناسم ولی اینو نشنیدمShy

نمیدونم فارسیش چی میشه...Sad
ولی خیلی قدرتش بالئه...تو کلاس تیر اندازی که به تک تیر معروف شدم...SleepyTongue
 سپاس شده توسط τοxικ
(16-08-2014، 18:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگرتوع خانومیSmileSmile

شهرام خیلی عالیه ^_^

پارسا اَستم :>>
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(16-08-2014، 18:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ϩoмeOиᴇ ×

نظر ؟ (.. )
نایس MinISteR?
(16-08-2014، 18:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:04)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ._.

ب مامان رهای من تو بگی با من طرفی >_<

:|

مامان رهات بچه منه bathtime

چی ؟ :||

مامان بزرگ cry girl
نوه ایgrou

واسا واسا :| !!!!

من بچه ی رها استم :| آبجیه مرضی هم استم :| !

رها بچه ی تواِ :| پس نوتم ^_^ :|
چ خر تو خری شد25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، First Star ، Brooklyn Baby
سلـآین رُز SmileSmileSmileSmileTongueTongueTongueTongue =)))))))))))))))))))))))))))))

خوبه =)))))))))SmileSmileSmileSmileTongueTongueTongueTongueTongueConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

شدم مث تآزه وآردآ =))
 سپاس شده توسط First Star ، τοxικ ، Brooklyn Baby
سلـام ._.
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
 سپاس شده توسط τοxικ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان