امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

خدافظ ...
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Navisa. ، † αƖιєη †
آگهی
یه آهنگ خیلی قدیمی هم هست که تقریبا مال دوره صفویانه. می گه که ...
چیه؟ انتظار داری من بدونم چی می گه؟ مگه ضبط بوده اون موقع؟
real eyes                  realize                     real lies
(16-08-2014، 18:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:49)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:42)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:38)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:36)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه میتونی خانم مدیر صدام کنی .___.*

نه همون *** راحت تره Tongue (:
هر پسری به اسم صدام کنه
عصبانی میشم..

میخواستم بگم اسمتو میدونم خانوم مدیرTongue

باشه دیگه *** صدات نمیکنم *** :4chs:

(16-08-2014، 18:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:41)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع هوع هع هوع هع هوع :hiccp:

حسن ؟ :| نامرد !

چرا ؟ خاکبازی؟ p343

همه چیو خاک میبینی نه ؟ :/

دلم گرفته حسن ._. تو خوبی ؟

چرا؟؟؟
نیستی سارا چیکار میکنی تازگیا؟؟؟
من که پوست کلفت تر از این حرفام دلم بگیره هم خودبه خود بی محلی کنم بهش باز میشهp343
زندگی میکنم ._.

من باید چاه باز کنی بیارم تا این دل وا شه ._.

قرص مصحل بخور درست میشهShyBig Grin
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 82
کار بابام از کولر گذشته
دیگه شبا بلند میشه میاد مودم رو خاموش میکنه
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(16-08-2014، 18:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ...

سارا چت شده جدی ؟؟؟ :hiccp:
(16-08-2014، 18:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:51)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:50)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

اخطار دادن کشکیتو برکنار شدن کشکیت همانا از بس از شما مدیرا اخطار گرفتم دیه الان در عقدخ ای ترین وضعم قرار دارم
کی گفت اخطار؟
ی کلمه بگو با اون
Dodgy
اخبار

ضایع شدی؟ .___.
بعدا اخبار چ ربطی داشت؟
مگه قرار بود ربطی داشته باشه؟

تو گفتی س*ر ==>سمر

منم گفتم اخ*ار==>اخبار

(..)
دکمه روشن کنترلو 20 بار می زنی تلویزیون روشن نمی شه
عصبانی می شی، 2 بار پشت سر هم محکم فشار می دی روشن می شه دوباره خاموش می شه!
دقت کردینBig Grin
(16-08-2014، 18:57)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 18:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ...

سارا چت شده جدی ؟؟؟ :hiccp:

چمه ؟ ._.

حسن میای پـ خ ؟
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
منم رفتم

فعلا..
*** رفت خدافظ !!!!Angel
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان