امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

مهناز حتما اين خبرو به ارشام بگو.بهشم بگو كه ايدين گفته d:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
بی جنبه......DodgyDodgyDodgy
مهی منظورم تو نیستی ها منظورم با 2  نفر دیگه هست

هوووووووفففففففف
بایDodgyAngry
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~~SARA:HIVA~~
(16-08-2014، 21:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:00)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز تازه فحش گذاشت رو هركسي كه اين خبرو بهت برسونه :| ولي من رسوندم ((:
نه ديگه هيچي نگفتن

._.
مرسی آیدیـن ^ــ^

بس که تو عـآقلی (;
._.

(16-08-2014، 20:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:57)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:56)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم ^ــ^
نه :|

چرا؟؟؟؟cry2

با زن من چیکار داری ها !؟! >~<

تو چیکاره ی خانوم منی میخوای شکل اون بشی !؟! >~<

ها !؟! >~<

.__.*!

فک کردی من بی غیرتم ._. !؟! >~<

._.

من غلد بکنم ._.

(16-08-2014، 21:00)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:59)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:57)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:56)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:53)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
مهی میای امضا  آواتار و بیو و غیره رو به هم شبیه کنیم؟؟؟

سلــآم ^ــ^

چرا؟؟؟؟cry2

:|

چـرآ نآرآحت میشی .. ؟
آخه خز میشه ._.

(16-08-2014، 20:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:55)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفییییییییییییییی...دو تا پسر همزمان منو کردن تو لیستشون

چ بی ادب !!!! *0_0*

:| منحرف :|
آها فکر کردم بام قهری........
اشکال نداره عسیسم

من شکــر بخورم >ــ<
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، الیکا0
سرما خوردگی خر است:|
دارم به چیز میرم:|..!
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~ ، [ niki ]
(16-08-2014، 21:01)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:53)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
مهی میای امضا  آواتار و بیو و غیره رو به هم شبیه کنیم؟؟؟

سلــآم ^ــ^

چرا؟؟؟؟cry2

با زن من چیکار داری ها !؟! >~<

تو چیکاره ی خانوم منی میخوای شکل اون بشی !؟! >~<

ها !؟! >~<
شکر خوردم.
راضی شدی؟؟؟؟؟؟؟

آفرین ._. !

خانوم ._. !؟! >~<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 21:01){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز حتما اين خبرو به ارشام بگو.بهشم بگو كه ايدين گفته d:

:|
چـرآ .. ؟
سلام
من میخوام بن شم!! :|
چی کار کنم عایا؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи►
(16-08-2014، 21:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرما خوردگی خر است:|
دارم به چیز میرم:|..!

خواهشا به چیز نرو ._. من ممدم خوشبختم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 108
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
چون ميخوام اذيتش كنم مهناز :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
میگما سایت آواتار معرفی میکنید؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان