امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(16-08-2014، 21:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرما خوردگی خر است:|
دارم به چیز میرم:|..!

خواهشا به چیز نرو ._. من ممدم خوشبختم (:

عـآره ^ــ^
منم شـآیـآنم ^ــ^
._.

(16-08-2014، 21:05)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من میخوام بن شم!! :|
چی کار کنم عایا؟

1- اسپم بده
2- فوش بده
3-برو به صابر بگو آواتارت خزه :||

._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(16-08-2014، 21:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان قربونت نره کی تو تابستون سرما میخوره ._. !؟! |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-08-2014، 21:05)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
چی کار کنم عایا؟

برو وایسا تو صف منم تو صفم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 109
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 21:06){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون ميخوام اذيتش كنم مهناز :|

._.

بـآشه بهش میگم ._.

(16-08-2014، 21:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
چی کار کنم عایا؟

برو وایسا تو صف منم تو صفم

بیــآ بیرون از صف بینم >ــ<
(16-08-2014، 21:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاوه اصدم خوشبختم (: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи►
يعني از اين اواتاره صابر خز تر وجود نداره :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 21:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:00)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز تازه فحش گذاشت رو هركسي كه اين خبرو بهت برسونه :| ولي من رسوندم ((:
نه ديگه هيچي نگفتن

._.
مرسی آیدیـن ^ــ^

بس که تو عـآقلی (;
._.

(16-08-2014، 20:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:57)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟؟؟؟cry2

با زن من چیکار داری ها !؟! >~<

تو چیکاره ی خانوم منی میخوای شکل اون بشی !؟! >~<

ها !؟! >~<

.__.*!

فک کردی من بی غیرتم ._. !؟! >~<

._.

من غلد بکنم ._.

(16-08-2014، 21:00)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:59)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:57)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:56)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم ^ــ^
نه :|

چرا؟؟؟؟cry2

:|

چـرآ نآرآحت میشی .. ؟
آخه خز میشه ._.

(16-08-2014، 20:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:55)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفییییییییییییییی...دو تا پسر همزمان منو کردن تو لیستشون

چ بی ادب !!!! *0_0*

:| منحرف :|
آها فکر کردم بام قهری........
اشکال نداره عسیسم

من شکــر بخورم >ــ<
نه عزیزم این چه حرفیه.
مهی سایت آوتار و عکس های خوشگل برای امضا میشناسی؟؟/مهم نیست که فیلتر باشه یا نباشه.فیلتر شکن دارم
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

دارم میرم:|..!

(16-08-2014، 21:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان قربونت نره کی تو تابستون سرما میخوره ._. !؟! |:

با پسرعموم اب بازی کردم بعد رفتم جلو کولر:|..!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи►
(16-08-2014، 21:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـآره ^ــ^
منم شـآیـآنم ^ــ^
._.

سلام
چی کار کنم عایا؟

1- اسپم بده
2- فوش بده
3-برو به صابر بگو آواتارت خزه :||

._.
حالا هر چی من میگم اینا میگن مو شایانم من کاوم >_< خوشبختم ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 109
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 21:08)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:00)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز تازه فحش گذاشت رو هركسي كه اين خبرو بهت برسونه :| ولي من رسوندم ((:
نه ديگه هيچي نگفتن

._.
مرسی آیدیـن ^ــ^

بس که تو عـآقلی (;
._.

(16-08-2014، 20:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با زن من چیکار داری ها !؟! >~<

تو چیکاره ی خانوم منی میخوای شکل اون بشی !؟! >~<

ها !؟! >~<

.__.*!

فک کردی من بی غیرتم ._. !؟! >~<

._.

من غلد بکنم ._.

(16-08-2014، 21:00)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:59)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟؟؟؟cry2

چـرآ نآرآحت میشی .. ؟
آخه خز میشه ._.

(16-08-2014، 20:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ بی ادب !!!! *0_0*

:| منحرف :|
آها فکر کردم بام قهری........
اشکال نداره عسیسم

من شکــر بخورم >ــ<
نه عزیزم این چه حرفیه.
مهی سایت آوتار و عکس های خوشگل برای امضا میشناسی؟؟/مهم نیست که فیلتر باشه یا نباشه.فیلتر شکن دارم

._.

نه ندآرم ._.

بهت دآدن به منم بده ._.

(16-08-2014، 21:08){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يعني از اين اواتاره صابر خز تر وجود نداره :|

>ـــ<

وآلـ ـآع ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان