امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(16-08-2014، 21:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:13){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:11){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سحرم :| خوشبختم ال :|

من شـآیـآنم ^ــ^
دوس پسر دآری ؟ >ــ^

نه :| 29 سالمه :| ترشيدم.موندم ور دسته ننم :| بيا منو جمع كن :|

اوهوع :| زیـآده سنت :| کـآرم میکنی :| سبزی بلتی پـآک کنی؟ -_-

(16-08-2014، 21:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:11){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگر بی اف نمیخوای Confuseds32: ! |:

من دارم مخشو میزنم :||

حرفاي منو به خودم ميزني؟ :v
نه بلد نيستم :|

._.

>ــ< ظرف بلتی بشوری؟ بلتی بسـآبی؟ >ــ<

(16-08-2014، 21:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيكي دوست پسرم شايانه:| تازه قول داده بياد خواستگاريم:| مگه نه شايان ؟ ^____^

کاوه هستم |: !

ترشیده ای خوشم نیومد \: !

ارزونی شایان Big Grin !

صد سـآل سیـآه .. -_- .. !
آگهی
(16-08-2014، 21:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:10)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـآره ^ــ^
منم شـآیـآنم ^ــ^
._.

1- اسپم بده
2- فوش بده
3-برو به صابر بگو آواتارت خزه :||

._.
غیر از اینا که راهی نیست؟؟آها یه راه دیگه هم هست که باید خودت حدس بزنیBig Grin
(16-08-2014، 21:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان قربونت نره کی تو تابستون سرما میخوره ._. !؟! |:
اهورا..........مامانتو عوض کردی؟Huh

مامان من هم شیوا هس هم نیکی^_^:|

بـآبـآت کیـه .. :|
:v

نامشروعم:v..|:

نه بابا تو اصلی هستی فقط زنم نفهمه ((((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 113
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
یکی این و آپلود کُنه .. !

بعد لینک و بده بم ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiYAqpSaHtfYzcl1Awkg7F9xypqFVYYWaliPMaDPTC0QBP6zcm
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 21:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:13){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شـآیـآنم ^ــ^
دوس پسر دآری ؟ >ــ^

(16-08-2014، 21:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

(16-08-2014، 21:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارزونی شایان Big Grin !

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 21:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم که دختر  نیستم:v...
دختر بودی رو هوا میزدنت...
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-08-2014، 21:17)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:15)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوانایه آمریکایی دنبال آب تو مریخن :|
اون موقع جوونایه ایران دنباله خاله بازی و پیدا کردنه ننه بابان:|

تفریح اونا پارتی و دیس کوعه
اما ایرانیا آب بازی :|
جوانایه آمریکایی دنبال آب تو مریخن :|
اون موقع جوونایه ایران دنباله خاله بازی و پیدا کردنه ننه بابان:|

آخه میدونی چیه.اگه جوونا پشتیبان نداشته باشن نمیتونن برن دنبال اب تو مریخ

تفریح اونا پارتی و دیس کوعه
اما ایرانیا آب بازی

خیلی هم خوبه تفریحمون  اینه تحرک داریم.لاغر هم هستیم........

خوب بازم حرفی داری داش؟؟؟4fvf

هع پشتیبان!!!!>..؟؟
من روزی 100 دفه خودمو سرزرنش میکنم ک چرا ایرانیم :|
همون شوما ها برید آب بازیتونو کنید
بد بگید چرا دنیا پیشرفت کرد ما دوره هخامنش موندیم :|

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 21:19){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

ارزونی شایان Big Grin !

عیب ندآره برآت مـآشین ظرف شوئیی و مـآشین لبـآسی شویی می خرم -ــ- ^ــ^
(16-08-2014، 21:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی این و آپلود کُنه .. !

بعد لینک و بده بم ..

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiYAqpSaHtfYzcl1Awkg7F9xypqFVYYWaliPMaDPTC0QBP6zcm
سلام

بای........
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 21:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:19){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

ارزونی شایان Big Grin !

عیب ندآره برآت مـآشین ظرف شوئیی و مـآشین لبـآسی شویی می خرم -ــ- ^ــ^

تو شوهره خيلي خوبي هستي ^__^
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 21:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا:Big GrinBig Grin
بیا اینجا
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2346262#pid2346262

جونم اتاق:v
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان