امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(16-08-2014، 21:49)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :^

سلام اواتارتو بوخورم91
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، an idiot
آگهی
(16-08-2014، 21:49)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :^

سلام
ببینم تو دختری یا پسر؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 127
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، an idiot
(16-08-2014، 21:48)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــآی .-.

من اون موقع بت چی گُفتم ؟ -_- ..
(16-08-2014، 21:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عماد جونم ^_^*

بله جونم قبول کردی ^_^

اون دختره کیه ؟ ^_^
 سپاس شده توسط an idiot
شیوا میدونستی من اصفهانی هستم ولی مقیم تهرانم؟

Confused
(16-08-2014، 21:49)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاوه من..:}

تو چقد مایه داری !؟! *-^
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(16-08-2014، 21:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع :|

اصلش اینه سلاین خوشکلا497

سلاين ؟! //:

چه مسخره !

من اينو از تو اين فيلم هنديه تقليد كردم |:

(16-08-2014، 21:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا هرکی میخواد با من مزدوج بشه اعلام کنه Big Grin !

بيا بچتو ور دار ببر >_<

(16-08-2014، 21:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شدن 7نفرbathtime

وات ؟؟ /:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
وقتی شیرها پاکتی اند”وقتی پلنگها صورتی اند”ایراد نگیر!!!!! عشق هاهم ساعتی اند.... HeartHuh
#Bad faz#
 سپاس شده توسط an idiot
اصغر کو ؟! -__-

شیوا واسِ چی اومدی تو ؟ -_-

برو بگو بابام بیاد >______<

اصغره منو دردین >_< :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(16-08-2014، 21:48)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــآی .-.
علک ._.
 سپاس شده توسط an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان