امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

سلمم
 سپاس شده توسط mahdi0191
آگهی
نقل قول: کوچیک شوما کاوه هستم *-^

تو بی اف نمیخوای جیگر !؟! *-^
احــــــــــــــ احــــــــــــــــ :|

کاوه هم شد اسم ؟ Angel

میزاشتی نیکی خیکی ^0^* =)))))))))))

نَ برو بـی افِ  ملینا شــو *-_- ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~HiSssh~ ، [ niki ] ، an idiot ، mahdi0191
(16-08-2014، 22:18)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 22:16)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: جیگر طلا *-^
نیکی از سنت خجالت بکش[sup][sub]*[/sub][/sup](. .)

کوچیک شوما کاوه هستم *-^

شماها دو جنسه اینHuhHuhConfusedConfusedConfusedBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 138
(16-08-2014، 22:19)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 22:18)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااااای مهدی جیغغغغغغغغغغغغغغ
منم ندیدم

مهدی تقاضا زیاده دوباره بزا :er3:

هه اره
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط an idiot
(16-08-2014، 22:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه جیگر بات را میام دست میدی جیگر طلا *-^ !؟!

واسه دست بوسي ؟!

البته ^_^
(16-08-2014، 22:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 22:12)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسم آپلود نمی شد مجبور شدم بزارم رو آواتارمم
هر کی میخواد ببینه تا 2 دقیقه دیگه پاکش میکنم :|

چ دروغا ما گوشامون مخملیهஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 138

:| خو سرعت ندارم رو آواتارمم فک کردم نشد
بعد دیدم رو آواتارمه :|

سپاس شده توسط an idiot
(16-08-2014، 22:20)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 22:16)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاوه خان خستس ... *-_-* !

کاوه خان میتونه بتمرگه :|

ب کاوه خان توهین نکن *-_-* !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط mahdi0191
بدرود جیگرای بابا 

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 138
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dead Silence ، an idiot ، ◄Iяαи►
(16-08-2014، 22:20)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کوچیک شوما کاوه هستم *-^

احــــــــــــــ احــــــــــــــــ :|

کاوه هم شد اسم ؟ Angel

میزاشتی نیکی خیکی ^0^* =)))))))))))

نَ برو بـی افِ  ملینا شــو *-_- ..

اسم عشقمو مخسره نکن *-_-* !

(16-08-2014، 22:20)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 22:19)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 22:18)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااااای مهدی جیغغغغغغغغغغغغغغ
منم ندیدم

مهدی تقاضا زیاده دوباره بزا :er3:

هه اره

||||||: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Dead Silence
افراد آن بفرمایید داخل اون پایین بده
(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان