امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(16-08-2014، 23:09)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام(:
اواتارت نابودم کرد:|

فاطی>>>>>>>>>>پس هنوز خوب نمیشناسیش
خداحافظ

منم نابود کرده خیلی وقته ):
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(16-08-2014، 23:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:01)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 22:59)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 22:58)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکسرو با کلی بدبختی پیدا کردم واسه اینکه نویسنده شدم بزارم رو اواتارم )':

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=1-13-40.jpg

آرزویِ نویسندنگیو به گور میبرم )':
بسی خز ._. v:

فاطی نکنه کیتی کتز شدی؟
تورو خدا نگو که شدیcrying

علی> کاکائو بخور ساکت باش

:|

مگـه چیـه .. ؟ ._.
منم اصدم .-.

(16-08-2014، 23:01)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلآمــ(:
سلام مهناز

(16-08-2014، 23:03)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:01)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
salam baradaram o_O
سلام یاسمین

(16-08-2014، 23:04)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
این پسره عاشقه رزی شده :V

از من بپرسین بتون بگمـ ._.

رزی خودش بـی افـــ داره حاجی بیخیالِ اون شو ._. :>>
رزی دیه کیه?

(16-08-2014، 23:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:04)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
این پسره عاشقه رزی شده :V

از من بپرسین بتون بگمـ ._.

رزی خودش بـی افـــ داره حاجی بیخیالِ اون شو ._. :>>

بدبخت یه کلمه گفت سلام =||||||||||||||||||
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ~Mahnaz~
(16-08-2014، 23:10){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:09)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام(:

خداحافظ

یکی از دوستام کپیه شاهینه
خودشم طرفداره دو آتیشش بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 149

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، CTG
(16-08-2014، 23:05)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی>>>>>>>> الحق که شتر مرغی >_<
زن نزن شتر -_- بای ! .-.

(16-08-2014، 23:07)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسندگی چیزی هم نداشته باشه من دوست دارم صورتی شم .-. )':

چون واسش زحمت کشیدم .. ! )':

خیلی بــدی :'| .. آبی بــده خــب !
ایشالله برسی به خواستت =)

منم سُرمه ای میخوامممم >_<

صب آپ میکنم واست

فعلن :*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، | NEON DEMON | ، Dead Silence
(16-08-2014، 23:12)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:10){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام(:

خداحافظ

بگو بیاد تا باهم مزدوج شیم :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
فــآطی .. بری من معذب میمونمـ ـ

.___.*!
نقل قول: رزی دیه کیه?
شهرام جوووووووووووووونــــــــــ :>>>>>>>>>>

ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ــ_ـ_ـ_ـ_ـ_ــ_ـ_ـ_ـ_ـ
نقل قول: ایشالله برسی به خواستت =)

منم سُرمه ای میخوامممم >_<

صب آپ میکنم واست

فعلن :*

میره با ممد خصوصی -_- :|

خدافــــــست -_- :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(16-08-2014، 23:12){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:12)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام(:

خداحافظ

بگو بیاد تا باهم مزدوج شیم :|

خخخخخ آدرس بده بهش بگم
یا بگو یه جا با هم قرار بزارین =))
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 149

گالریمو بَسی دوس دارم ._.

گالری زدن با ایسان فکر خوبی بود ._.

|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(16-08-2014، 23:09)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت یه کلمه گفت سلام =||||||||||||||||||
.اسم جایِ سوال پیش اومده که مخاطــــــــب من اوشون بود [!]

تـو چـی مـیگی ××××؟ :|

به روتون میخندم پرو میشین ! -_-

والا ما یه بار هم خنده جنابعالی رو ندیدیم :/\
هرروز دارین یاتاقان میزنی :v

میگم سینا یه کلمه گف سلام
سه خط راجبش شر و ور گفتی =|||
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان