امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(17-08-2014، 0:09)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیت باول ( :| ) واقعا چی داره عاشقشید ؟ :| دهنش کج نیست که هست :| کچل هم هست تازه.. صدام نداره :|

حداقل مرده

مثل جاستین بلاتکلیف نیس
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘PETER✘ ، hanie directioner ، Albert wesker
آگهی
مادر جان.....عزیزم یع سوال.کلا تمامی مدیران محترم جواب بدن...
چند درصد امکان داره داخل بخش سینما بشم نویسنده؟؟؟؟فقط مدیران بگن خواهشا.
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
پروفایل امیررضا *.......اگه بخونی میفهمی...
عزیزم اون توهم زده توجه نکن پس فردا برمیگردهAngel
اخه از كجا انقدر مطمئني؟
شايد واقعا داره ميره -___-

خوش به حالش
ما تو ايران پوسيديم..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:09)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:07)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:00)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:54)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 163
حامد؟

نرفتم کنسل شدش ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 163

یوهو هاها یو هو ها
حامد نرفت بچه ها:hje::492:p332495:498:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ناراحت شدم نرفتمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 163

آخی الهی بمیرمSad
ایشاللا با خودم میریم ماه عسلBig Grin

سپاس شده توسط ✘PETER✘
پوفف ! :||
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
چند وقت پیش توتیم بیبر یه عکسایی دیدم کپ کردم:|

سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:10)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس پرحجم نزارید این 10000000000000بارvahidrk

یه بار اخطار حله!!!!!

الیکاDodgy

سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:12)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:09)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:07)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:00)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 23:54)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد؟

نرفتم کنسل شدش ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 163

یوهو هاها یو هو ها
حامد نرفت بچه ها:hje::492:p332495:498:

من ناراحت شدم نرفتمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 163

آخی الهی بمیرمSad
ایشاللا با خودم میریم ماه عسلBig Grin

من خودم زن دارم همون سحر ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 163
(17-08-2014، 0:12)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادر جان.....عزیزم یع سوال.کلا تمامی مدیران محترم جواب بدن...
چند درصد امکان داره داخل بخش سینما بشم نویسنده؟؟؟؟فقط مدیران بگن خواهشا.
بفعالیتت ادامه بده گلم
(17-08-2014، 0:12)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
پروفایل امیررضا *.......اگه بخونی میفهمی...
عزیزم اون توهم زده توجه نکن پس فردا برمیگردهAngel
اخه از كجا انقدر مطمئني؟
شايد واقعا داره ميره -___-

خوش به حالش
ما تو ايران پوسيديم..
من امیرو بزرگ کردمAngel
Channel
 سپاس شده توسط Navisa. ، ✘PETER✘
چه گیری دادین ب امیررضا ._.

اون الان تو رده سنی هست که هرچی از بقیه یاد میگیره یا میبینه رو دوس داره انجام بده :|

بچه هایِ فلشخورم که قربونشون برم توهمی :V

من دارم میرم خارج پیشه عموم درس بخونم ._.

شاید تافل بگیرم برم پیشه جاستین بیبر :VV

و امثال اینها :|

اونم از اینا یاد گرفته ._.

جدی نگیرید ! Angel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Navisa. ، ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان