امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(17-08-2014، 0:28)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون مهدی خودمونهஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 169
خب اونو نیگر دار ملی رو هم بگیر :/

تا حالا تو دنیا واقعی دوست دختر داشتی؟:/

بـعید میدونم :|

وگرنه الان راهکارشو بلد بودی -___- :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
آگهی
(17-08-2014، 0:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد ؟!
هری پاترا رو رفتم آپارات گرفتم
خیلی خوبه بخش بخش گذاشتن

دوبله شدش قشنگ نیست بعضی جاها رو سانسور کردن ولی صدا گزاری هری پاتر عالی بودشاهگوش قسمت اخرشم اومد؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 169
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، hanie directioner
تاراحت میشیدo_O
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Dead Silence
(17-08-2014، 0:31)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداحافظ همگی(:
خدافس
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:31)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:28)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:24)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:22)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:17)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام آرشیBig Grin
پیامم رو خوندی؟
راسی آرشی امروز توی پارک یه یارویی رو دیدم خیلی شبیهه تو بودUndecided
اره خوندم ولی ج ندادم نمیدونم چرا |:
کدوم پارک؟ |:

پارک ملتBig Grin
تو تهرانی؟؟من امروز پارک بودم ولی قیطریهBig Grin |:

باره صدمه دارم داد میزنم که من مشهدیمDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:31)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:29)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله.
اگه آقا امیررضا نت بگیرن و بیان اخطار بدن اولین کسی که اخطار میگیره منم....

شما چرا اینقدر رسمی باهم حرف میزنید؟Undecided

خودمم بدم میاد رسمی با همه حرف میزنم.اما میترسم اگه به آقا امیررضا بگم امیررضا از دستم ناراحت بشن.بعدا یه دلیل دیگه ای هم داره که محرمانست............
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:32)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:28)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون مهدی خودمونهஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 169
خب اونو نیگر دار ملی رو هم بگیر :/

تا حالا تو دنیا واقعی دوست دختر داشتی؟:/

بـعید میدونم :|

وگرنه الان راهکارشو بلد بودی -___- :|

تو فرض کن ندارم ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 169
 سپاس شده توسط Dead Silence
★★ Ali ★★ اسم اینستات چیه ؟؟
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراحت میشیدo_O

با من هستید آقا امیررضا؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ✘PETER✘
بدرود واقعا
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان