امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

مرسی علی
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ✘PETER✘
آگهی
حامد مرلین عالیه!!!!!!!

هانیه ندیدم اسمشو Big Grin
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، hanie directioner
بای بای
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
چرا زود بستی هانیه؟ :|Dodgy

من نیومدم ..DodgyDodgy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:53)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووفف دنیا........زندگی ازت بدم میاد............ازت متنفرم....تا کی قراره اینطوری ادامه پیدا کنه.......تا کی؟؟تا کی باید بسوزمو بسازم؟؟تا کی باید صبر کنم تا کی؟؟؟

بای
khoda shafat bede!!!
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 176" />
 سپاس شده توسط Roxanna ، ✘PETER✘ ، Y.a.S.a.M.i.N
(17-08-2014، 0:51)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:48)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=96286
منم میتونم بیام؟
(17-08-2014، 0:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:46)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:42)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

{{♥♥♥ aydin ♥♥♥}}

sayeh17  خوش اومدید

★★ Ali ★★ هری پاتر  رو خیلی دوست دارم خیلی باهاش خاطره دارم یادمه اولین قسمتشو ک دیدم کلاس اول بودم خیلی جذاب بود اون موقع الانم هست

مـــــــــــــــــــــــرســــــــیـــــــــــــــــ  گلــــــــــــــــــــــــــمـ  بوس بوس HeartHeart (:

واتo_Oo_Oo_Oo_O

چی شده گلم؟

آره بیا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 176

سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:52)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بفرست اصلا (:

مهم نی واسم (:

مث خواهرم دوست داشتم (:

گ تر از اونی ک فکرشو میکردم (:

اره اصن من دروغ گو (:
:| .......

شوخی هم سرت نمیشه :| ...

راست میگه حامد از تهران -___-

من خواستم مزاج کنم اصن -__-:|

اصلا من ی پیرمرد 56 ساله از افغانستان اسمم حسنه چی ب تو رسید الان ؟؟؟
 سپاس شده توسط SPORT BOY
(17-08-2014، 0:55)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا زود بستی هانیه؟ :|Dodgy

من نیومدم ..DodgyDodgy
نبسته ک
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
کاش منم تو فلش خور شوهر. داشتم بقیه اینقدر منو آذیت نمیکردن.
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:49)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:47){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:44)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:41){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:38)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا o-O

به مهناز گفتم.جالام مبخواد .. بذاره ((:
من دیگه اخطار و محروم شدن نمیشناااااسم
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/size][/align]

((: خعلی حال داد
|: ناموسا گفتی؟؟تقصیر تیناااااا بود با این سوال کردنش >_____<

اره دیگه.فردا ... میذارع
 سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان